2013. március 11., hétfő

MEZÍTLÁBAS SZERELEM / Interjú - Játék..




Ma egy kedves  házaspár, Évi és Jani és a MEZÍTLÁBAS SZERELEM mutatkozik be Nektek.
Számomra példaértékű amit csinálnak és ahogy csinálják..
A történet 
a saját esküvőjükkel kezdődött, no de nem szaladok előre..
Kérdéseimre Évi fog válaszolni:


  • Az esküvőtöknél tartottunk. Hogy is volt? Mi volt az alap ötlet? Hogy tetszett a családnak?


Gyermekkorom óta szerelmes voltam egy Szekszárdhoz közeli kedves kis rét és a rétet körülölelő dombok varázslatos hangulatába. Amikor elhatároztuk, hogy összekötjük az életünket, mindkettőnk számára a legfontosabb elvárás a nagy nappal szemben az volt, hogy tényleg rólunk szóljon, a mi egyéniségünket tükrözze. Mindketten évek óta szeretjük a természet közeliséget, a megszokottól eltérőt, a nosztalgikus hangulatot teremtő tárgyakat, a virágosat, a romantikusat, a csipkét, a pasztell színvilágot.
Mindezeket szem előtt tartva indult a kutatás inspiráló, kreatív, meghitt esküvői  képek után. Így találtam rá egy szalmás, sátras sorozatra és pillanatok alatt a szalma és a rusztikus & vintage stílus szerelmese lettem és a férjemet is a szerelmesévé tettem.  Szívem mélyén igazán romantikus vagyok, így miután felfedeztem ezt a világot, más stílusú esküvőt el sem tudtam volna képzelni a számunkra. Helyszínnek természetesen az említett rét bizonyult tökéletesnek a rét mellett megbúvó gyermektáborral.
Az internetes képek hatására jött az ötlet, hogy a családi örökségeket felkutassuk, felhasználjuk. Jártunk padláson, piacon, pincében. Mindenhol a régi tárgyak után kutattunk.




Szüleink számára az elképzeléseink eléggé merészek, és a hagyományos tradícióktól gyökeresen eltérőek voltak. Hirtelen nagy ellenállás mutatkozott részükről, így megkerestük azt a kompromisszumot, amit mindenki el tudott fogadni, és támogatni, de továbbra is legfőbb szempont az egyéniségünk megjelenése volt a nagy napon.
Kíváncsisággal vártuk az esküvőnk napját, hiszen rajtunk kívül mindenki számára elképzelhetetlen volt egy kalappal, szalmabálákkal, csipkével, befőttes üvegben felszolgált limonádéval, réttel, régi varrógéppel, kalitkákkal fűszerezett esküvő. Boldogok vagyunk, mert kreativitásunkkal, bohókás stílusunkkal minden barátot és kedves rokont levettünk a lábáról.
Az esküvőt követően édesapám összegző gondolata, miszerint most ő tanult Tőlünk, hogyan kell hűnek maradni önmagunkhoz volt a legnagyobb dicséret, amit kaphattunk. 



  • Aztán jött a folytatás.. Hogyan nőtt ki a vállalkozás?


Férjemmel közösen éltük meg a szervezés minden örömmel és nehézséggel teli pillanatát, rengeteg apró, szeretetteljes ötletet és enteriőrt  valósítottunk meg. Tudjuk, mit csináltunk jól és mit lehetett volna még tökéletesebben.  Tudjuk, mik voltak az elképzeléseink és az elvárásaink. Egy olyan házaspár vagyunk, akik esküvőjükön szárnyaikat bontogatva számos tapasztalatot szereztek már. Az esküvőnket követően a Fénylabor készített rólunk gyönyörű, kreatív, szalmabálás esküvői képeket. Szerencsére a visszajelzések alapján a legtöbb ismerősünknek a merészségünk példaértékű volt, így az esküvőn készült képsorozatunknak és az említett szalmabálás képeknek köszönhetően egyre több megkeresést kaptunk hasonló, vintage hangulat megteremtésére. A hírek hallatára a Cosmopolitan újság szerkesztősége is felkeresett minket. A csodás képek, a barátok visszajelzései és az újság felkérése is hozzájárult az érzéshez, mely egyre jobban erősödött bennünk: ezzel akarunk foglalkozni… Így indultunk el ezen az  izgalmas, kreatív úton.  





  • Miért pont Mezítlábas Szerelem? Honnan az elnevezés?


A vintage szeretetének és érzésvilágának megismertetése nagyon fontos számunkra, mely nekünk a mi nagy napunkon  a  következőt jelentette: naplementében egy rét közepén körbenézve a színes szalagok, csipkék, kalitkák, szalmakockák világában igazán boldognak lenni. Boldog voltam, mert szabad lehettem: szabadon olyanná varázsoltuk az esküvőnket, amilyenné mi szerettük volna. Sokan megalkudnak, pedig ez a nap a párról szól! Ezért fontos, hogy olyan legyen, amilyenek Ők valójában!
Arra törekedtünk, hogy a címnek tartalmi értéke, és egyben üzenete is legyen mindenki számára, aki találkozik velünk. Ha esküvővel kapcsolatos tevékenységgel akarunk foglakozni, akkor úgy gondoltuk, hogy a SZERELEM szónak mindenképpen szerepelnie kell a címben, ugyanis életünk ún. nagy napja, pontosan erről szól! Mivel olyan esküvői dekorálással foglakozunk, ami részben eltér a hagyományos tradícióktól, természet-közeli és fesztelen hangulatú, ezért a szerelem szó kiegészítéseként egy filmcím kifejezést választottunk névadónak: „Mezítlábas
szerelem”.



Úgy érezzük, hogy ennek a romantikus szerelmi történetet bemutató nagysikerű filmnek a címe nagyon sokat kifejez mindarról a szabadságérzésről, amit mi meg szeretnénk valósítani a szerelmesek esküvőjének megszervezésével kapcsolatban.


  • Mi az amivel hozzá tudtok járulni a kedves jegyespár készülődéséhez a nagy napra? Vagyis, mivel bízhatnak meg benneteket?


A vintage szerelmeseiként elmondhatjuk magunkról, hogy az elsők között vagyunk, akik kis hazánkban vintage stílusú esküvőket és más családi rendezvényeket díszítő vállalkozást indítottak el. Mi nem  a hagyományos értelemben vett dekorálók vagyunk. Mi az igazán harmonikus, romantikus vintage hangulat megteremtésért vagyunk felelősek. Ez a szenvedélyünk, ezt tesszük szívvel-lélekkel, szeretettel és számos hangulatos, varázslatos és különleges kiegészítővel.
Nem egy szolgáltató szeretnénk lenni a sok közül. Mi inspirálni szeretnénk, meghitt vintage hangulatot varázsolni, tanácsot adni, dekorálni, a párok mellett lenni  az esküvő tervezésének első pillanatától a nagy nap végéig.



Rengeteg romantikus, kreatív és különleges ötletünk van! Készíthetünk candy bar-t, vicces fotó sarkot, szalmakanapét és még sok minden mást J Közös találkozás során mesélhetnek az elképzeléseikről, és úgy találjuk ki együtt, hogyan lesz a nagy nap igazán hozzájuk illő!
Szívünk csücske az esküvői dekoráció, de kerestek már meg minket születésnapok díszítésével, candy bar készítésével gyermekzsúrokra, családi fotózásokhoz nosztalgikus hangulat megteremtésével.
Fontos, hogy tudják, a vintage stílus számunkra nem csak a csipkét, kalitkát és régiségeket foglalja magába. Az egyik kedves menyasszonyunk számára például karneváli hangulatot teremtünk színes forgókkal, pattogatott kukoricával, vattacukorral, de díszítünk rusztikus hangulatban is. A country stílus jegyei is nagyon közel állnak hozzánk, így nagyon örülünk, hogy egy másik jegyespár esküvőjére ezzel a hangulattal készülhetünk




  • Melyik szolgáltatást emelnétek ki a sok közül? Melyik a legkedvesebb számotokra?


Már korábban is készítettünk barátaink születésnapjára vicces fotó sarkot ( Photo booth). Ez egy kis játékos fotózás. A lényege, hogy a barátokkal, vendégekkel közösen vagy külön-külön készíthetünk vicces fotókat  különleges kiegészítők segítségével. Ilyen lehet például néhány bohókás paróka egy régi szemüveggel, pálcikákra erősített bajusz vagy épp egy csókos száj. Mosolyoghatunk egy keretben, mutathatunk humoros feliratokat. Az esküvőkön a vacsora előtti időt ezzel a játékkal egyszerűen lehet izgalmasabbá tenni. Kicsik és nagyok is élvezik, a sikere pedig biztosan garantált! A rendezvényt követően mindenkinek élmény visszanézni az elkészült hangulatos képeket!
Készülhet az étterem egyik kis sarkában, egy fa törzsénél kint a kertben, a mezőn- ahol csak szeretnénk. Mi biztosítjuk a kellékeket, a párok által kiválasztott helyszínt pedig hangulatosan berendezzük!






  • Évi, korábban is hasonló hivatásotok volt? Automatikus volt az átállás a saját vállalkozásba?


Nekem volt már korábban is saját vállalkozásom, ezért nem okoz nehézséget egy saját vállalkozás indítása, de a terület nagyon eltért a romantikától. Én értékesítőként dolgoztam korábban, a férjem pedig a pénzügyek világában tevékenykedik lassan 9 éve. Jelenleg mindketten főállásban dolgozunk, de mindig is rettentően élveztük a kreatív készülődéseket: az ajándékainkat korábban is kézzel készítettük, ismerősök számára megrendelt fotózásokhoz mini enteriőröket alkottunk, a kertünkben is rendszeresen fúrtunk- faragtunk, az otthonunkat is magunk díszítettük az általunk felújított régiségekkel, csipkékkel- ma már természetesen vintage stílusban J A romantika és a szép dolgokkal való foglalkozás után mindig is vágyódtunk, de az esküvőnket követően fogalmazódott meg bennünk: ezzel szeretnénk foglalkozni J





  • Nem sok házaspár mondhatja el, hogy együtt is dolgoznak. Nálatok hogyan oszlik meg a közös munka? 
Jani nagyon szeret szép képek után kutakodni az interneten melyek inspirálnak minket, valamint rajong a régiségekért, így a beszerzőkörutakat is rendszerint ő szorgalmazza: rokonaink  padlásain keresgélve, bolhapiacokra járva. Én is szívesen elkísérem, de ez az ő szenvedélye. A kiegészítőink elkészítésében is természetesen ő az, aki fúr, farag, csiszol, fest szorgalmasan hóban és napsütésben egyaránt. Én a szervezésben és a lebonyolításban vállalok aktív szerepet, valamint én álmodom és tervezem meg a facebookon, a megrendelt családi fotózásokon és természetesen a születésnapokon, esküvőkön való megjelenéseinket is- mert nőként Én tudom, mi kell a nőknek




  • Kiket vártok megrendelőiteknek?


Legyen szó születésnapról, fotózásról, céges rendezvényről vagy esküvőről, mindenkinek szívesen segítünk, akit a vintage & rusztikus stílus, hangulat magával ragadt, elvarázsolt. Sokan még csak ismerkednek ezzel a világgal, többen már kacérkodtak korábban is egy vintage esküvő gondolatával, és találkoztunk már olyan párokkal is, akik határozott vintage elképzelésekkel kerestek meg minket. Bármelyik kategóriába is tartoznak, szeretettel találkozunk Velük és beszélgetünk az elképzeléseikről. Szívesen inspirálunk ötleteinkkel, ha elrugaszkodnának a megszokottól. Lehet az elképzelésük rusztikus, romantikus, karneváli, country elemekkel fűszerezett . Várjuk a megkeresésüket szeretettel. 





  • A közelmúltban szerepeltetek az Esküvő Kiállításon. Hogy éreztétek magatokat, úgy hallottam nagy sikeretek volt?


Nagyon sokat készültünk a kiállításra, mert nagyon fontos volt számunkra, hogy a kiegészítőink egy részét ne csak „bolt jelleggel” mutassuk be. Ahogy a rendezvényeinken is a legfontosabb, így itt is a vintage hangulat megteremtése volt az elsődleges szempont. Célunkat, hogy elvarázsoljuk az érdeklődő párokat ezzel a romantikus hangulattal, elértük. Több blog is írt rólunk és számos nagyon kedves, dicsérő email-t kaptunk. Büszkék vagyunk arra a hangulatra, amit megteremtettünk. 




  • Mit tartotok Ti a legfontosabbnak egy esküvő dekorációnál? Mire figyeljen a jegyespár?


Talán a legfontosabb, hogy a dekoráció legyen hű önmagatokhoz. Sokan megalkudnak, pedig ez a nap Rólatok szól! Ezért fontos, hogy olyan legyen, amilyenek Ti valójában vagytok! Legyen country, karneváli, rusztikus, csipkés, szalmabálás hangulatú, tükrözzön Titeket!
Ha az elképzeléseitek eléggé merészek, és a hagyományos tradícióktól gyökeresen eltérőek, szinte biztos, hogy hirtelen nagy ellenállás mutatkozik majd a szülők részéről. Meg kell keresni azt a kompromisszumot, amit mindenki el tud fogadni, és támogatni. Egy lakodalom megszervezésekor bizony többféle szempontot is figyelembe kell venni ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát – nem lehet csak a saját elképzeléseitek szerint előre menni.

Olyan környezetet érdemes teremteni, ahol mindenki megtalálhatja saját életkorának megfelelő hangulatot, külsőségeket, valamint találkozhat a fiatalos, lendületes, akár egy kicsit merész elgondolásokkal.




A merészség és újszerűség akkor vállalható az esküvői szokásokkal szemben általában konzervatív szemléletű vendégsereg esetében, ha ellensúlyként egy mindenki számára lenyűgöző hangulatú miliőt teremtesz. Ez a múltidéző tárgyak, eszközök megjelenítésével, a díszítések egyszerű pompájával, a finom pasztellszínek alkalmazásával, a kedves édességsarok berendezésével, a szalma kanapék létrehozásával, az asztalok egyedi díszítésével tulajdonképpen tökéletesen megvalósítható. A kialakított környezetben mindenki le tudta vetkőzni kételyeit és idegenkedését, és egy nagyon jó hangulatú, vidám esküvőt és lakodalmat sikerül megélnetek- egyéniségeteket nem feladva!

Mind ez biztosítani tudja a vendégsereg jó hangulatának megalapozását. A kialakított miliőben garantált a fesztelen boldog mosoly arcotokon, az elégedettség szüleitek arcán, és az elismerés vendégeitek arcán. Ennél több nem is kell, hogy sikeres legyen ez a nap!!






Az előző évben több barátunknak segítettünk az otthonuk harmonikus kialakításában, születésnapok romantikus dekorálásában, közeli rokonok esküvőinek díszítésében. Az idei évben meg szeretnénk mutatni  mindenkinek, milyen, amikor mi varázsoljuk vintage hangulatúvá az esküvőket.  Célunk, hogy sokan megismerjenek minket, bátran forduljanak hozzánk, ha segítségre van szükségük. Az esküvői szezont követően egy izgalmas meglepetésprojektben is gondolkodunk. Az első lépéseket már meg is tettük és biztosak vagyunk benne, hogy a vintage szerelmeseinek  nagy álma válhat valóra ezzel a tervünkkel, de egyenlőre erről még nem szeretnék többet elárulni, így nem mesélnék többet rólaJ





  • Az ország egész területén vállaltok megbízást? Hogy lehet veletek felvenni a kapcsolatot?



Természetesen szívesen dekorálunk az ország egész területén pincétől a sátorig, étteremtől a nagyrétig J

Keressenek minket bátran telefonon vagy üzenetben a következő elérhetőségek bármelyikén:

06/30 473-7790

Nagyon köszönöm a bemutatkozást. Nagyon sok sikert, sok-sok vintage mennyegző előkészítést kívánok Nektek!



JÁTÉK


Évi és Jani felajánlottak Nektek egy
vintage stílusú ajándékcsomagot ami a következő termékeből áll:

 - képkeret
- üveg csipkével
- szalvétatartó
- kis levendulás zsákocska
- romantika rózsás szappan
- édes otthon tábla





AZ AJÁNDÉKCSOMAGOT
NYERTE:




ANNAMÁRIA PRIMON

Gratulálunk!

Kérlek írd meg címed az avidekiotthon@gmail.com-ra, 
hogy mihamarabb küldhessük nyereményed!


Hogy ez a kedves Ajándék a Tiéd legyen:


1. Ha még nem lájkoltad oldalainkat, bátran tedd meg!

A MEZÍTLÁBAS SZERELEM facebook oldala

Az A vidéki otthon facebook oldala


2. Oszd meg a Hírt!


3. Melyik szolgáltatást, csomagot választanád, melyik tetszik a legjobban? 
A Választ megtalálod a MEZÍTLÁBAS SZERELEM Weboldalán itt!
 
Írd meg kommentben válaszod!

Neved is add meg itt a blogon a bejegyzés végén!


A játék 2013. március 17 este 18 00 óráig tart.

Csak Magyarországi címre tudunk postázni!

A játéknak vége.

A fotókat a Évitől és Janitól  a MEZÍTLÁBAS SZERELEM-től kaptam. Felhasználásuk csakis az Ő engedélyükkel lehetséges!

Játékszabályzat:
Az A vidéki otthon és a MEZÍTLÁBAS SZERELEM közös játéka.
Mindenki aki 18 éves elmúlt és magyarországi címmel rendelkezik, részt vehet a játékban kivéve a szervezők és közeli hozzátartozóik. A játék 2013. március 17 este 18 00 óráig tart. A játékban részt vesznek akik nevük megadásával kommentet írnak a bejegyzés alá. A facebook nem tartozik a szervezők közé, nincs köze a játékhoz.

Változtatás joga fenntartva!







30 megjegyzés:

Hellebore írta...

Nagyon tetszik ez a riport! Jó volt olvasni és a fotókat nézegetni.
Mindkét oldal tetszik már egy ideje és meg is osztottam a játékot.
Én a 3 enteriőrös vintage csomagot választanám :)!
Szabó Ilus (Szami)

leony írta...

Mindegyik ötlet nagyon tetszik... ami a leginkább megkapott, az a Candy Bar, nálunk mindenki szereti az édességet, és aprósüti helyett tökéletes megoldás.., sőt köszönőajándék is lehet, amit a vendégek ízlésük szerint állíthatnak össze. Nagyon jó! :)
Üdv:
Rabi Ildikó

mano írta...

Sziasztok, a Photo Booth csomagot választanám!:) Köszönöm, Németh Ádámné Emese

Névtelen írta...

VÉGRE nem arról akarják meggyőzni a fiatalokat, hogy a házasság egy elavult, ósdi dolog!!!Nagyon szeretetre méltó a házaspár és a munkájuk is!Én már sajnos nem tudom igénybe venni a szolgáltatásukat(30éve kötöttem házasságot),de fiatal ismerőseimnek "reklámozom" őket! A Photo booth fergeteges hangulatot hozhat, nekem idegen a név, különösen a MEZÍTLÁBAS SZERELEM mellett.
Gratulálok, sok sikert kívánok: Pálmainé Győri Teréz

a.primon írta...

Sajnos a balatoni vitorlás esküvőt elmosta a vihar... így a B terv lépett életbe. Azonban ha még egyszer... akkor a 3 enteriőrös vintage csomagot választanám és a fotó sarok feltétlen benne lenne. :)

Krőhnung Helga írta...

A 2 enteriőrös vintage csomagot választanám :)


Krőhnung Helga

Névtelen írta...

A 3 enteriőrös vintage csomagot választanám,nagyon tetszik minden,de ez a legjobban!

Zöldhegyi Nikolett

Farkas írta...

imadom a vintage-t, aug 31-t is hasonlo hangulatuva szeretnem varazsolni, igy a 2. csomagot valasztanam :)
Farkas Nora

Nóri írta...

Sziasztok!

Örülök,hogy egyre több helyen látni és hallani a vimtage stílusról,főként esküvőkön! Tavaly augusztusban kezdtem el szervezni a saját esküvőmet és akkor már tudtam,hogy csakis régies dolgok,csipke és szalmabálák szerepelhetnek az esküvőmön és marzell hullam a jamban...akkor még nem tudtam,hogy ez a vintage! Ez egy igazán különleges "világ"! Sajnálom,hogy a fénylaborosok végül nem engem választottak,de remélem nélkülük is tökéletes lesz a "MI " nagy napunk is! Én a teljes vintage csomagotokat választanám és remélem valóban meg is tudom valósítani ezt az álmomat,mert már álmomban is a 60 db befőttes üveget dekorálom...remélem nem hiába! :)
Jó munkát Nektek! :)


Varró Nóra

Bogibogár írta...

A 2 enteriőrös csomagot választanám,mivel kis szűk családi körben megrendezett esküvőnk lesz május 11-én,hasonló dekorációt álmodtam meg,mint amilyet a Mezítlábas Szerelem is készít:)
üdv:
Kulcsár Boglárka

Unknown írta...

Sziasztok,

Gratulálni szeretnék a Mezítlábas Szerelem oldalhoz,hiszen egyszerűen csodálatos! Én vintage stílusban álmodtam meg az esküvőmet és remélem ez hamarosan meg is fog valósulni ezért én a 3 enteriőrös vintage csomagot választanám! Nagyon tetszett az interjú,egyszerűen mesébe illő ez a történet. Szerencsések hogy ilyen fantasztikus munkájuk van és mások legszebb napját,az esküvőt ilyen varázslatos hangulatba öltöztetik! Nagyon boldog lennék ha az én esküvőmön is ők biztosítanák ezt a vintage stílust!


Török Petra

Névtelen írta...

Sziasztok! Gratulálok a vállalkozáshoz, zseniális ötlet!A 3 enteriőrös vintage csomagot választanám. Sok sikert kívánok a további munkáitokhoz, gondolom kezdődik lassan a szezon ;-) Üdvözlettel Horváthné Fehér Mónika

Névtelen írta...

Nagyon jó ötlet,ügyesek vagytok!!Végre nem a hagyományos,egy kaptafa :)!Én is a 3 enteriőrös vintage csomagot választanám.Sok sikert Nektek és Sok boldogságot!!

christaylor írta...

a Candy Bar ötlete nagyon tetszik.

Szabó Krisztina

Vámossy Brigitta írta...

Sziasztok!
Hozzám közel áll a vintage stílus, így nagyon örülök, hogy rátok találtam. A Teljes Vintage esküvő csomagot választanám.:) Sok sikert nektek!

Sakura írta...

Gratulálok, igazán kreatívak vagytok! A 3. enteriőrös csomagot választanám, különösen tetszik a vicces fotók ötlete és a Candy bar. A szalmát nem szeretem, de a csipke és a régi, múltidéző tárgyak jöhetnek :-) További sok sikert és szép esküvőket!
Üdv: Kobolák Ildikó

Névtelen írta...

Sziasztok!Ügyesek vagytok,nagyon jó ötletnek tartom,végre valami új.Csak így tovább,Sok sikert Nektek!
Fazakas Kornélia

BeaAnyu írta...

Egyszerűen bámulatos az oldal, eddig nem ismertem, de már a kedvenc könyvjelzőim között van. Esküvő tervezésnél biztosan tőlük merítek ihletet. A 3 enteriőrös vintage csomagot választanám. Sok sikert!
Solymosi Bea

Névtelen írta...

Sziasztok!
Mi is ilyen stílusban szervezzük az esküvőnket. A helyszín már meg van hozzá, már csak a csipke kell. :)
A hármas enteriőrös csomagot választanám.
Sok szép esküvőt kívánok!
Üdv
Sármezey Renáta

Névtelen írta...

En a teljes vintage csomagot valasztanam! De meg kicsit messze van :)
Lasky Benigna

Névtelen írta...

A Photo Both nagyon jó dolog, volt már alkalmam kipróbálni, de ez az egész vintage-hangulat nagyon tetszik, ez az én világom, a húszas-harmincas évek eleganciája :)
Nagyon szeretném megnyerni ezeket a csodálatos, bensőséges, szeretetteljes hangulatot árasztó szép dolgokat :)

Névtelen írta...

A 3 enteriőrös vintage csomagot választanám. A Candy bar a kedvencem. :)
Guzsaly Katalin

Patri írta...

A Photo booth csomag tetszik a legjobban! :) Illés-Tóth Patrícia

Névtelen írta...

A 2. enteriőrös vintage csomagot választanám :)

Üdv,
Horváth Zsófi

Unknown írta...

Sziasztok!
A mi esküvőnk is egy igazi mezítlábas esküvő volt. A fotózás hasonló stílusban zajlott, az ünnepség viszont igazi hippi keretek között. Nagyon tetszett mindenkinek és azt kérdezgetik, hogy nem akarunk-e minden évben egy lagzit tartani! Pár fotó:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.431383436952007.1073741842.101294256627595&type=3

Batyumama írta...

Én már 21 éve házas vagyok, de egy újraegybekelést el tudnék képzelni ilyen gyönyörűen kialakított környezetben. Naná, hogy a teljes csomagot választanám!!!
Gratulálok nekik!
Bathóné Kovács Dóri

kerierus írta...

a teljes vintage csomagot választanám, ha még egyszer házasodnék. A mi esküvönk csendes és szerény volt, mert akkor nem álltubk valami fényesen anyagilag.

Viki írta...

Sziasztok!
Jaj nehéz választani, mert mindegyik tetszik, de most a legjobban a "Candy bar, ahogy mi szeretjük" csomag lenne a nyerő nálam :)
Süle Viktória

Névtelen írta...

A vintage stílus nagyon közel áll hozzám/hozzánk. Idén lesz az esküvőnk a helyszínt abszolút eltudnám képzelni ebben a stílusban öltöztetve. 2 enteriőrös vintage csomagot választanám, ha már kívánni lehet :) Péter Tímea

Névtelen írta...

Sziasztok. Hét tőlem egyelőre még elég messze van az, hogy oltár elé állhassak, de az most már biztos, ha eljön a nagy nap, akkor csak is vintage stílusú esküvőm lehet. :)
Én a 3 enteriőrös vintage csomagot választanám.
Tóth Flóra Katinka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...