2015. március 9., hétfő

"Tervezz TANÓ MÓNIval" online tanácsadás..


"Tervezz Tanó Mónival" 
online lakberendezési tanácsadás


 

  •  Azért olvasod az "A vidéki otthon"-t, mert egy csodás otthonra vágysz ami téged tükröz,
  • épp tervezgeted milyen legyen az otthonod az átalakítás után;
  •  az álmaid háza megvalósítása előtt állsz,
  • kérdezni szeretnél, mert  elakadtál a tervezgetésben, 
  • hogy megtaláld azokat az infókat, megoldásokat, amik segítségedre lehetnek ebben az izgalmas, sokszor problémákkal teli, de gyönyörű időszakban?!

Szívesen segítek, hogy a számodra legszebb és legpraktikusabb otthont tudd megvalósítani..


A konzultáció során azokra a kérdéseidre kapsz megoldást, amik
foglalkoztatnak az otthonod

tervezésében és a megvalósításban. 

  • Most csak Veled foglalkozunk és a probléma megoldásán. Nem kell tanfolyamokból kihámoznod a rád illő részt, nem kell a neten naphosszat böngészned és a sokadik cikk után is tanácstalanul állnod.
  • A jelentkezésed után egyeztetjük a tanácsadás időpontját. Minden esetben kérem, hogy írd meg a kérdésed már a tanácsadás megkezdése előtt, így az időnk már csak a megoldásokkal fog telni.

Egy párat említek,  a teljesség igénye nélkül milyen kérdéseid lehetnek:

  •  Teljes átalakítás, tanácstalan vagy az alaprajzi elrendezésben, minek mennyi hely szükséges? Ez már egy komolyabb tervezési feladat, de az alapokat át tudjuk beszélni. 
  •  Milyen színeket használjak a falakon, netán a tapéta is szóba jöhet, vagy stencilezzünk?
  • Nappali, mekkora hely kell a kabátoknak és cipőknek, hova fog a sok cucc elférni?
  • Nappali, mekkora kanapét vegyek, dolgozósarok is kell és kandalló, és füles fotel az olvasósarokba..
  • Minden vágyam egy ablakkuckó, de egy ablakom sincs falfülkében, hogyan valósíthatom meg?
  •  Konyha felújítás; mekkora szekrényelemek vannak, mire kell figyelnem az elosztásnál, rakhatom a mosogatót az ablak alá, beépített vagy különálló konyhagépek, milyen magasságú szekrények vannak, elfér a sziget és az étkező asztal? 
  • Fürdőszoba, vajon a választott csempe passzol a mi stílusunkhoz, sarokkád vagy hagyományos, netán lábakon álló, melyiket válasszuk, jó lesz így az elrendezés? 
  •  Hogy legyen a világítás, hova kell dugalj? 
  •  Gyerekszoba, pici, de sok mindennek el kell férni és a játéknak is kell a hely, mit tegyek? 
  •  Hálószoba; hogy a legideálisabb az ágy elhelyezése, hogy osszuk fel a beépített szekrényt, hogy mindent megtaláljunk benne?


És még sorolhatnám...

A tanácsadás nem hasonlítható össze egy egész lakásra kiterjedő tervezéssel, de arra elegendő, hogy a kérdéseidre választ kapj, ezáltal megtaláld a helyes útirányt és egy remek személyre szabott otthont alkoss, olyant amilyenre mindig is vágytál.


Az On-line tanácsadás skype-on vagy a megbeszélt platformon történik, 

előzetes egyeztetéssel,

 melynek díja:

30 perc : 24 000,- ft
60 perc: 34 000,- ft

Ennyit bőven megér, hogy ne dobj ki pénzt az ablakon, pl. egy rosszul megválasztott burkolat miatt, hogy ne legyenek félre sikerült döntéseid amik utána évekig elkísérnek, hanem az álomotthonod valósuljon meg! 

A konzultációra 

e-mail-ben várom jelentkezésed:

András véleménye: 

Azért kerestünk meg Téged, mert a honlapodon / FB oldaladon található képek alapján az az érzésünk támadt, hogy mi pontosan ilyesmi belső terekben gondolkodunk. Anno így választottunk a házunkhoz tervezőt is, és akkor sem csalódtunk utólag a választásunkban.

Számunkra nagy segítség volt, hogy felkészültél a tanácsadásra, kész ötletekkel láttál el minket, amik nem csak elméleti és általános tanácsok voltak, hanem konkrétumok is, legyen szó akár egy bútor méretéről, vagy egy konyha elrendezéséről. Jó volt látni azokat az ötleteket is, amik kimozdítottak minket a komfortzónából, amik nem feltétlenül voltak megvalósíthatóak, mert éreztük, hogy nem pontosan ezt keressük, mégis, új szemszögből mutatták be a lehetőségeinket, és ezért egy-egy részlet lehetséges, hogy mégis megvalósul majd belőlük. A konkrét konyha elrendezési ötletek, bútor méret javaslatokkal sokat segítettek, a gyakorlati látásmód, jó ízléssel kombinálva, azt hiszem ez adta a tanácsadás sikerét. Biztosan keresni fogunk még.


Panni véleménye:    "Mónit azzal kerestem meg, hogy segítsen megtervezni egy régi kőház konyháját és fürdőjét, úgy, hogy én magam sem tudtam pontosan, mit szeretnék, inkább csak azt, hogy mit nem :) Móni abból a nagyon kevés információból, amit át tudtam adni, hihetetlenül alaposan felkészült a problémáim megoldására, és kész  elképzelésekkel érkezett. Meg is találtuk a tökéletes stílust, elrendezést, bútorokat, és olyan dolgokra is felhívta a figyelmem, amikre sosem gondoltam volna. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki bizonytalan és gyakorlatlan a lakberendezésben, mert 100%-osan megéri hozzá fordulni!"        Szerepi Anna Erika



Kata véleménye:    "Az én megkeresésem egy speciális probléma köré épült, egy apró, de fontos részletre a házunkban, amit szerettem volna kiemelni, megszépíteni. A konzultációra jónéhány levélváltás után került sor online formában. Mire idáig eljutottunk, Móni már teljesen képben volt arról, hogy miben kérem a segítségét, ennek megfelelően gazdag képanyaggal segítette a lehetőségeket megmutatni. Egyéb elfoglaltságaim miatt többször halasztottunk, mindeközben Móni megértő és rugalmas volt, bíztatott s a konzultáció végül mindkettőnk megelégedésére szolgált, sok jó ötletet kaptam, segített az anyagok és azok fellelhetőségének tekintetében is, illetve kérésemre egy vázlatos rajz elkészítése is belefért még, ami az egészet megkoronázta, láthatóvá tette. Az oldalát azóta is rendszeresen látogatom, és felfedeztem egyéb tevékenységeit is, mint egyedi ékszer és táskakészítő. Örülök, hogy megismertem, mindenkinek ajánlani tudom kedves, segítőkész hozzáállása és szakmaisága miatt."    Képes-Harjay Kata


Márti véleménye: A 60 perces online lakberendezési tanácsadáson  sok érdekes ötletet, megoldást megtudtam. Móni segített az együtt gondolkodásban a praktikum és az esztétikum elveit figyelembe véve. Bútorok, textíliák beszerzéséhez ötleteket is adott.  
Segített elindulni a lakberendezés szép, de rögös útján és remélem hogy a megálmodott lakásom  nem sokára valóság lesz!       Ignits Márta - Paks


Eszter véleménye: "Móni nagyon kedves és segítőkész volt, a megbeszélt időpontban perce pontosan találkoztunk Skype-on. Minden kérdésemre kimerítő és praktikus választ adott, és az internetes keresgélésben is segített. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"      Porkoláb Eszter - Bp.



forrás

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...