2012. május 2., szerda

Antikolt Táblaképek Interjú / Játék




Az Antikolt Táblaképeket sokan kedvelitek. Carlát, az Antikolt Táblaképek Webáruház üzemeltetőjét viszont még nem ismerjük.
Már itt volt az ideje hogy interjú készüljön.
Ma Farkas Klárával beszélgetek:


Pécsett találkoztunk.
A húsvéti vásárra érkezett a család apraja nagyja, Carla, kislánya Lucia és férje Laci. Így személyesen is válthattunk pár szót:


  • A Zalai Dombságban egy kis faluban éltek. Itt készülnek a táblaképek is, kézi munkával a család összefogásával. Sokan idillinek tarthatják; vidéki élet, vállalkozás.. Mindig is falun éltetek? Szeretitek a vidéki életet?
Párommal mindketten nagykanizsaiak vagyunk, de már több mint 10 éve kiköltöztünk a városból. Először egy közeli faluba települtünk, majd amikor rájöttünk, hogy a falu manapság inkább a kertvárosra hasonlít, tovább álltunk. Most egy zártkertekből álló hegyközségben élünk, ahol egy szőlőpincét alakítottunk át lakóházzá. Nagy a kert, picurka a ház, és ez így teljesen rendben van. Azt gondolom, hogy a mi kis családunk számára megtaláltuk a legideálisabb életformát.
Városi gyökereinket nehezen tudjuk levetkőzni, ezért a kertművelés területén még van mit fejlődnünk, de remélhetőleg ezt a lemaradást is behozzuk egyszer, és idén ősszel már nem a fűnyíróval vágjuk le a veteményest J

  • Hogy kezdődött? Miért pont táblaképek?
Lucia lányom születése előtt egy lakberendezési boltot nyitottunk Nagykanizsán, ahol több vásárlónk is keresett kisméretű, megfizethető árú képeket.
Mivel addig sem állt távol tőlünk a kreatív eszközök és technikák használata, ezért magunk kezdtünk készíteni ilyen képeket.
Az üzlet közben megszűnt, de a táblaképek maradtak. Sokáig csak üzleteknek szállítottunk,  aztán felfedeztük magunknak a kézműves vásárok csodálatos világát, aminek sok barátot, rengeteg pozitív élményt és inspirációt köszönhetünk.




  • Country stílust képviselitek a táblaképekkel. Mi inspirálta és inspirálja a képek témáját?

    A mostani stílusunk több év alatt alakult ki, figyelembe véve a vásárlóink ízlését és az aktuális trendeket is. Kezdetben főként mediterrán hangulatú képeket és rusztikus virág és konyhai csendéleteket készítettünk. Aztán szépen lassan sodródtunk a Country stílus felé, és a mai napig is változunk. Legújabb ajtófelirataink is ezt változást mutatják, hiszen a levendulás, rózsás témák megjelenése és a világosabb tónusok használata már egy régi-új stílus megjelenésének a hírnökei, ez pedig a Vintage és a Shabby Chic
         Már régóta tervezzük egy igazi vintage sorozat elkészítését, de sajnos még itt, távol a várostól sem jut mindenre idő J



  • Férjeddel együtt dolgoztok. Hogy oszlanak meg a munkafázisok?

      Laci főként a képek készítésében vesz részt, és engem mentesít a ház körüli munkák alól. Az én feladatom az összes többi: a vásárok, viszonteladók szervezése, az anyagbeszerzés, a webáruház, Meska és a Facebook oldalakon történő kapcsolattartás a vevőkkel.

  • Mi az eredeti szakmátok?
        Laci korábban belsőépítészeti munkákkal foglalkozott, a környékünkön sok Pub, étterem és kávézó viseli keze nyomát J. Sok időt szentelt a festészetnek és a filozófiának is, amit gazdagon kamatoztatott az élet egyéb területein is.
Az utóbbi években inkább az irodalom felé fordult.
Én az érettségi után sok helyen dolgoztam, kávézótól a vízdíj szedésig, ügyintézőtől a gyurmafigura gyártásig, míg végül kikötöttem a kézműveskedésnél.



  • Sokat jártok kézműves vásárokra portékáitokkal. Milyen egy vásár a kézműves szemével? Mit szerettek benne?
   A vásárokban van lehetőségünk a személyes találkozásra a vevőinkkel, ezért nagyon szeretem ezeket az alkalmakat. Ilyenkor rengeteg visszajelzést kapunk és nagyon sok dicsérő szót, ami újabb lendületet ad a további munkához.
A kézművesek világa talán egy utazó cirkuszéhoz hasonítható, hiszen egyik hétvégén Szegeden verünk sátrat, majd következő héten már Veszprémben, vagy Szombathelyen jön össze a társaság. Összetartó csapat vagyunk és nagy szerencsének és tisztességnek tartom, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek.

  • Melyek a következő Vásárok helyszínei, ahol személyesen is találkozhatunk veletek?
 Májusban a székesfehérvári Korona Vásárral kezdjük az évet, majd Budapestre megyünk a Múzeumok Majálisára, aztán Szegedre a Hídi vásárra. A nyári rendezvényeink még alakulóban vannak, de a Facebook oldalunkon és a http://www.tablakep.hu/contact.php címen folyamatosan frissítjük vásár listánkat.

  • Webáruházad van és a MESKÁN is megtaláljuk termékeidet. Miért tartod fontosnak az on-line értékesítési módot?
       Legfőképpen azért, hogy az ország távolabbi tájairól is elérhetőek legyünk, hiszen nem tudjuk minden városba elvinni a portékánkat. Az interneten keresztül viszont, az emberek könnyebben megismerhetnek és elérhetnek bennünket és a táblaképeinket.
Másrészt pedig meggyőződésem, hogy most még viszonylag könnyen megvethetik a lábukat a kisebb cégek is az internetes kereskedelemben, viszont aki most nem kezd bele, az nagyon lemarad a jövőben, és sokkal nagyobb erőfeszítések árán érhet el sikereket.

  • Nagykereskedőként is működsz. Kiket vársz viszonteladóknak?

      Főként eddig is olyan üzletekkel álltunk kapcsolatban, amelyek a vidékies, rusztikus hangulatot kedvelő vásárlóknak kínálják portékáikat és a jövőben is olyan boltok jelentkezését várjuk, akik Country, Vintage és Shabby Chic stílusú lakberedezési kiegészítőket és ajándéktárgyakat keresnek és árusítanak.
Viszonteladóink körébe tartoznak a kifejezetten turistákat célzó ajándékboltok, szezonális üzletek is, ahová főként hűtőmágneseket szállítunk. Mivel egyedi elképzeléseket is teljesítünk, már egészen kis szériában is, ezért sok cég is megkeres bennünket.
Pár hónapja a webáruházunkat kibővítettük, így már a nagyker felhasználókat is nagyon kedvező feltételekkel tudjuk kiszolgálni.


  • A táblaképeken kívül van még más is a tarsolyodban? Elárulsz nekünk valamit az idei terveid közül?

Ezekben a hetekben kedves keramikus barátnőmmel szeretnénk kibővíteni a kínálatunkat kisbútorokkal, polcos, akasztós festett, öregített kiegészítőkkel. Régi bútorokat szeretnénk újragondolva aktualizálni, mégis megtartva szépségüket, lelküket.
         Ezen kívül is rengeteg ötletünk van a kerttel kapcsolatban is, amit sajnos idő hiányában nem igazán tudunk megvalósítani.


  • Végezetül; mit csinálsz szívesen szabadidődben, van hobbid?

Ez lehet, hogy közhelyszerűen hangzik, de nekem a munkám a hobbim. A szabadidőmben is ezt szeretem csinálni, ezért nem is úgy gondolok a táblaképekre, és az ezzel kapcsolatos teendőkre, mint munkára, hanem mint kellemes időtöltésre.

Talán ennek tudható be, hogy már évek óta nem mentünk nyaralni, hiszen olyan teljes az életünk itthon, hogy még napokra sem vágyódunk el máshová. Az ajtónk viszont mindig nyitva áll a barátok, az új és régi ismerősök előtt J




Nagyon sok sikert kívánok Nektek!
Köszönöm az interjút!


Az Antikolt Táblaképek Webáruházát megtaláljátok itt.

MESKA Boltját pedig itt.

JÁTÉK!

Carla felajánlott Nektek egy 4 000,- ft értékű Koktélos táblakép szettet ajándékba.

Ezt a szettet NYERTE:

ERIKA TALIÁN






Ééés a RÁADÁS!

A következő szerencsés nyertes egy 5 690,- ft értékű LEVENDULÁS Feliratok táblakép szettet tudhat magáénak:

Ezt a szettet NYERTE:

LIBRICZ MAJA





A Nyerteseknek GRATULÁLUNK!

Kérlek benneteket, hogy az avidekiotthon@gmail.com e-mail címre

küldjétek el címeiteket, hogy mihamarabb megkaphassátok a nyereményt!


A Játék végetért, köszönjük
mindenkinek a lelkes részvételt!




Hogy Tiéd legyenek ezek a gyönyörű táblaképek:


  • Ha még nem lájkoltad oldalainkat, de tetszenek akkor bátran tedd meg!
    • SŐT! Meg is oszthatod a Hírt! Ez nagy segítség, mert 1200 rajongót szeretnénk az Antikolt táblaképek oldalára!
    • Melyik a kedvenc képed az Antikolt Táblaképek közül? Neved megadásával írj kommentet itt a blogon a bejegyzés végére!
    A játék addig tart, amíg az Antikolt Táblaképek rajongói 1 200-an lesznek!
Ezt azért is Fontos, mert a mostani sorsolás akkor lesz, amikor az
Antikolt Táblaképek facebook oldalán
elérjük az 1 200 rajongót!


Csak Magyarországi címre tudunk postázni!

A fotókat Carlától kaptam, az Ő tulajdona. Felhasználásuk csakis az Ő engedélyével lehetséges!
Játékszabályzat:
Az A vidéki otthon és az Antikolt Táblaképek közös játéka.
Mindenki aki 18 éves elmúlt és magyarországi címmel rendelkezik, részt vehet a játékban kivéve a szervezők és közeli hozzátartozóik. A játék addig tart, amíg az Antikolt táblaképek oldalán 1200-an, lesznek a rajongók. A játékban részt vesznek akik kommentet írnak a bejegyzés alá. A facebook nem tartozik a szervezők közé, nincs köze a játékhoz.
Változtatás joga fenntartva!





Ha tetszett a bejegyzés, esetleg szeretnél még képeket nézegetni a vidéki lakberendezési stílusról, csatlakozz az "A vidéki otthon" csapatához a facebookon! Ezt itt teheted

89 megjegyzés:

Gigike írta...

Játszanék.. :) nehéz a választás,de mégis a szoba feliratok bejönnek! Brigi Vékeiné F. osztva.

kisfekete írta...

Levendulás táblaképek! Üdv. kisfekete

Fróni írta...

Nemrég nyertem Carlaéktól: csak bíztatni tudok mindenkit: JÁTSZATOK! Szuperek a termékeik!!!!

christaylor írta...

nekem is a levendulás képek és még a színészes-színésznős hűtőmágnesek.

orsimaya írta...

Nekem a Chat Noir mágnes tetszik a legjobban :)

Névtelen írta...

Melyik tetszik??? ... most talán a Pult 1 & 2 :)
Kösziii

vica1985 írta...

Nagyon szuperek! Nekem a koktélos, a levendulás, és a retro táblák tetszenek a legjobban!
Mezei Éva

sz.marika írta...

Üdv. mindenkinek!

Nehéz a választás,mert mind csodás ... de a levendula nekem is a gyengém, nyilván mert nem szereti a mi vidékünk földjét, nem tudom szépre nevelni:-(
Így aztán a levendulás képek a kedvencek:-)

Névtelen írta...

Sziasztok! Nagyon tetszenek a shabby stílusú virágos antikolt táblaképek! :)

Köszi:

Varga Betty

Vámossy Brigitta írta...

Szia!

Nekem a Városi Nő sorozat a kedvencem.
Köszönöm a játékot!
Üdv:
Brigitta

leony írta...

Chat Noir!!! :))

mano írta...

Szia, a levendulás dolgok a gyengém, mint itt többeknek már.:)
Nné Emese, köszi

kornel2222 írta...

A városi jelenetek, régi városi képeslapok nagyon tetszenek. :)
Üdv:
Főző Kornél

Névtelen írta...

A facebook oldalon hűséges követője vagyok Carláéknak! A virágos élénk dolgok a kedvencek és lovas képek mágnesek a családban. De ha nyernék nagyon boldog lennék !! Hné Kati

Varga Rita írta...

A levendulás képek nagyon tetszenek nekem. :)

DeerWoman írta...

Az ételeket és a rózsákat ábrázoló képek kivétel nélkül jöhetnének. :) Tarnóczai Bernadett

Névtelen írta...

Csodás ez a kreativitás és a sokszínűség amit képviselnek,tudnék választani. Gratulálok! Huszár Lászlóné

Nueva írta...

Abszolút koktélos képek:):)
Nagy Éva Vanda

Kisbarack82 írta...

Minden ami levendulás!
Tímea Aburdán

EniStone írta...

Az összes portékát kedvelem, ami a kezük közül kerül ki. Élvezet látni, ahogy meg tudja változtatni egy helyiség hangulatát. Sok sikert kívánok az új tervekhez, kíváncsian várom!

grainne írta...

A virágos képek a kedvenceim, főleg az orchideásak, de a többit is el tudnám képzelni a falakon. :)

Vincze Viktória

geszti79 írta...

Mindegyik nagyon jó. :) A Magyar motorok a kedvenceim. :)

Sallai Zoltánné

Erzsébet írta...

A virágosak és a "legjobb" címüek :-)).

Névtelen írta...

Játszom! A legjobban a levendulás tetszik :)))

Pozsonyi Orsi

Névtelen írta...

Szia!
Nekem a konyhai képek tetszenek! :)
Magos Judit

cs írta...

Angyalos táblakép

Soós Csilla
viragcsillag.sos@gmail.com

császár boglár írta...

helló, kedvencem a levendulás szett :)
Császár Boglár

Maja írta...

levendulás táblaképek!
Na meg az orchideás.

Libricz Maja

Icus írta...

Micsoda szépségek. Nem könnyű a választás. De ha mégis választani kéne, akkor a levendulás képek tetszenek a legjobban.
Alföldi Ilona (ilona.alfoldi@gmail.com)

Névtelen írta...

Szia!
Nekem a virágosak a kedvenceim.
Üdv: Hadobás Teréz

Kitti Virág Császár írta...

helló, a levendulás táblaképek a legjobbak :) kitti virág császár

csasziga írta...

imádom az orchideás képeket :) üdv : Gabi Császár

gerera írta...

A csendéletek, virágos, levendulás képek tetszenek!
Szabóné Gere Erika

cs írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Marika42 írta...

Levendulás képek

Soós Lászlóné

sos.szellmaria@gmail.com

Bernadett írta...

Nekem az ajtora akaszthato szobafeliratok tetszenek.:)
Bernadett
http://petite-armoire.blogspot.com/
FB Bernadett Rauski

Névtelen írta...

Az "MM" nevet viselő, párizsi utcákról készült képek a kedvenceim :)

Szép napot,
Hanák Noémi

Nikóca írta...

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek! :)

Mivel én a levendula szerelmese vagyok, nem is mondhatnék mást, mint azt, hogy a kedvenceim a levendulás alkotások... A cikkben szereplő levendulás képnél még a lélegzetem is elállt! :) Csodaszépek! :)

A 4 db koktélos táblakép is nagyon szuper, a konyhámban méltó helye lenne! :)

Köszönöm szépen a lehetőséget, sok szerencsét kívánok mindenkinek! :)

Üdv.:
Pataki Nikolett

Névtelen írta...

Koktélos képek és a nő-roma,nő-venezia.

üdv, erdei nikolett

Névtelen írta...

Sziasztok!

Nekem az Otthon, édes otthon és a Szeretlek Magyarország feliratú tábla a kedvencem. De mindegyik nagyon gyönyörű, igényes munka!
Üdvözlettel:
Baris Rita

enczne írta...

Nekem különösen tetszenek a helység feliratok, a konyhai táblák, a levendulás képek, és a vicces hűtőmágnesek... :-)
Homor Márta

Bettina Filippa írta...

Nekem azok tetszenek, amelyek a városról mutatnak képet.Régi városi képek, jelenetek, nők.:)
Köszönettel: Tóth Bettina Filippa

Nagy Ibolya írta...

a levendulás képek nagyon szépek, de minden tetszik, ami virágos :)

Névtelen írta...

KGST autók és persze levendula:))

Sziasztok!
Erika Talián

Bebi írta...

LEVENDULA? RÓZSA bármelyik jöhet!

tundi9 írta...

Angyalos táblaképek :)

Üdv: Izsó Tünde

dobkowski írta...

Country1-2 táblaképek :)

irenka51 írta...

A párizsi táblaképek <3

oszirobit írta...

Táblaképek ajtóra

Üdvözlettel: Izsó Tibor

Hidemi írta...

A vicces feliratos mágnesek :)

Üdv: Dobkowski Patrícia

Névtelen írta...

Csendélet,virágok,levendula,mind-mind csodaszép:)))
Gérnyi Éva

Névtelen írta...

Én már rendeltem levendulás képeket Carla-tól!Imádom......és még mindig a levendulások a kedvenceim:-)!!!!!
üdv:Nikó És Jana Tóth ;-)

Névtelen írta...

Kedves Mónika!

Neveznék a játékra. Minden konyhai és virágos kép beleillik az ízlésembe. Köszönettel:

Tóth Gábor

Névtelen írta...

Sziasztok!

Minden csendéletes kép tetszik!

Köszi a játékot,

Varga Anita

bre írta...

Jaj, hát nagyon sok tetszik: a virágosak mindenképp, az Isten hozott tábla, a hosszúkás képekből a konyhásak és a Paris sorozat.... folytassam?? Béres Réka

Névtelen írta...

Nekem a levendulás sorozat a kedvencem!:)
Laufer Zsófi

Tíria írta...

A konyhai és a virágos képek tetszenek a legjobban, de az összes többi is gyönyörű!
Tapasztó Cecília

vadmacs írta...

Hűűű.. a koktélos és a konyhaiak nagyon tetszenek, de egyébként bármelyiket elfogadnám, mert mind gyönyörű!
Üdv. K. Filep Vanda

Névtelen írta...

Nekem a helyiségnevek tetszenek a legjobban.
Üdv: Manner Zsuzsa

Névtelen írta...

Levendulás táblaképek! Üdv: Horváth Andrea

Jucus írta...

A levendulás házi áldás nagyon tetszik. Sábitz Judit

evikusz írta...

Lehetetlen választani!
Mindegyik nagyon gyönyörű!

A "házi áldás" és az "otthon édes otthon" különösen tetszik, talán azért, mert remélhetőleg hamarosan lesz hová kitenni :)

Szép napot!

Baranyai Évi

Kata írta...

Csodaszép mind!

erdoseva55 írta...

Szépségesek! Pont illenének a lakásomba!
A levendulás a kedvencem!
Üdv: Erdős Gyuláné

DzsiDzsi írta...

A kedvenceim a levendulásak, olívásak és retrosak! Igazából mind!

Üdv, Gősi Gabriella

gabus1217_8@hotmail.com

Névtelen írta...

Nagyon szép, művészi munkák. Minden témában lévő képnek lenne helye a lakásban. lhuszar952@gmail.com.

Ruzicska Sára írta...

nekem a legjobban a virágcsokrosok tetszenek :)
szép napot!
Ruzicska Sára
ruzicska.sara@gmail.com

emilil írta...

a levendulás képek:)
Cs.Márti

kethleen írta...

A levendulás kamrás:)
Üdv.
Szalay Kata

Névtelen írta...

Levendulás-rózsás otthon,édes otthon...ahol jó álmodozni
Dr.Mamma's

Névtelen írta...

Sziasztok!

Öröm végignézni ezeken a csodákon. Nekem a levendulás táblaképek tetszenek a legjobban, azok közül is a Házi áldás.
Kériné Veroczki Barbara

Zoé írta...

Otthon édes otthon ez szép, de nem is tudok igazán kiemelni egyet mert mind annyira gyönyörű!!
Gratulálok a gyönyörű dolgokhoz!
Üdv: Zsemlye Ildikó!

Waldorf manófaktúra írta...

Nagyon nehéz választani. Ma épp a Virág-shabby képek tetszenek leginkább. Szeretem a levendulás, feliratos képeket is! :-)

Bodzsár Magdi írta...

A Levendulás a nagy kedvenc!!!

AlMa írta...

Nekem a budapesti nő sorozat a kedvencem.
Szép estét!
Albert Mariann

King.art írta...

Nehéz választani, de a levendulásak viszik a prímet nekem :)))

Betti írta...

Sziasztok en egy levendulassal meglepnem anyukamat! :)

Puspoki Bettina

K-M Anna írta...

Sziasztok!

Nekem a konyha részletes, "Pult"-os képek tetszenek a legjobban. A második pulton viszontlátom az egyik mérlegemet is. Nagyon szép:)

Kollár-Márk Anna

Névtelen írta...

Nekem a virágos csendéletek és a levendulás táblák tetszenek a legjobban. De igazából bármelyiket szívesen elfogadnám... :-)
Bogár Mónika

progizmo írta...

Gyönyörű munkák, gratulálok. Nekem leginkább a levendulás feliratok tetszenek, elképzelhető, hogy rendelek, ha nem nyerek :D
Attila

Bernadett írta...

A virágosak és a házi áldás tetszik a legjobban :)

Gabi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Gabi írta...

Gyönyörű képek! Most a párizsi utcaképekért vagyok oda! :-)
Dakó Gabriella

Névtelen írta...

Sziasztok!
Nekem sok kedvencem is van,az orchideások és a levendulások, a városok, Pl :Paris
Köszönöm, hogy rész vehetek én is!
Szép napot mindenkinek!
Király Zsófia

erzsocica írta...

Gyönyörű mind, nem könnyű választani.
De mégis; a Párizs utcáit ábrázoló képek tetszenek nagyon!
Üdvözlettel: Vári Erzsébet

sysse írta...

A kedvencem a LaCuc.Gyerekszoba feliratú tábla.

Petrovszki Enikő

Névtelen írta...

Minden, ami levendulás :)
(Biró Éva)

Névtelen írta...

Csakis a rózsás! Esetleg levendulás... :)
(Fülöp Nóra)

Névtelen írta...

Róózsááás

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...