2011. szeptember 27., kedd

Új Otthon Lakástextil.. Interjú / Játék





Ma egy kedves hölgyet mutatok be nektek. Fittler Kinga több mint 15 éve vezeti boltját, az Új Otthon Lakástextilt, Pécsett a Citrom utcai Colonia Passage üzletházban, a belvárosban. Töretlenül, mindig megújulva. Négy gyermek felnevelése közben, csak teszi a dolgát. Nemrég nyílt webáruháza, így már az egész országból a nap 24 órájában tudnak rendeléseket fogadni.

  • Kinga, amióta én ismerlek, már javában textilekkel foglalkoztál. Kicsit visszamegyünk a kezdetekhez; hogy kerültél a textilek világába? Családi hagyományt örökítettél át, vagy a Te ötleted szülte az Új Otthon Lakástextil üzletet?

Sokan emlékeznek talán még első üzletemre az „Ez-Az Ajándékboltra”,melyet még harminc évvel ezelőtt nyitottunk. Itt is a lakberendezéshez szorosan kapcsolódó egyedi készítésű fa, kerámia, üveg és textil dísztárgyakat forgalmaztunk. Mivel már akkor is a férjem lakástextil nagy- és kiskereskedelemmel foglalkozott, így logikusnak tűnt, hogy magam is a lakástextilekre kezdjek koncentrálni. A rendszerváltást követő időszakban megnyitottuk az első függöny és szőnyeg szaküzletünket az „Otthon 2000” lakástextil boltot, ahol szerintem a városban egyedülállóan szép és minőségi kínálatot biztosítottunk. Idővel ez az üzlet kicsinek bizonyult és ekkor költöztünk át a Citrom utcai jóval tágasabb üzletünkbe. Ahogyan a gyerekek kezdtek felcseperedi, egyre több időm maradt a bolti feladatok ellátására.



  • Üzletasszonyként négy gyermeket neveltél fel. Hogy tudtad, tudod összeegyeztetni a családot a háztartást és az üzleti teendőket?

Bizony nem volt könnyű, pláne azért is, mert nagyszülői segítségre a földrajzi távolság miatt nem igen számíthattunk. A férjem mindig mellettem állt és az üzleti teendők ellátásban oroszlánrészt vállalt. Remek eladói gárdát gyűjtöttünk magunk mellé. Az utóbbi évekig az eladásban kevésbé vettem csak részt, azonban a beszerzés, a termékkínálat összeállítása és a szín harmónia összeválogatása mindig is az én feladatom volt. Ezért nyugodtan mondhatom, hogy kínálatunk szinte teljesen eltér a többi pécsi bolt választékától. Férjemmel rendszeresen külföldi vásárokra utazva megismerhettük az aktuális divatot és trendeket. Mi ezek alapján rendeljük meg az adott évi kollekciónkat spanyol, francia és német gyáraktól. Fényáteresztő függönyök esetében jó minőségű textileket forgalmazó török gyártókat is felvállalunk.




  • Mindig nyitott vagy az új dolgokra, haladsz a korral. Nemrég nyílt webáruházad, ahol a pécsi üzletben is megtalálható számos termék közül válogathatunk. Milyen vásárlókört vársz a webáruházba?
Be kell vallanom a webáruház nyitása a gyermekeim ötlete volt és most is sokat segítenek annak üzemeltetésében. Magam is igyekszem fejlődni és tanulni és látom hogy a kereskedelemnek ez az új csatornája jó lehetőségeket rejt magába.





A webáruházzal alapvetően az volt a célunk, hogy egyedi készletünket az egész országnak bemutassuk. Ez szerencsére be is igazolódott, hiszen már nincs olyan szeglete az országnak, ahonnan ne jöttek volna lapunkra látogatók. Hiszem azt, hogy ajánlatunk korhatár nélkül mindenkinek tud valami érdekes dolgot nyújtani. Azok számára is, akikre a boltunkba személyesen nem tudok számítani, azonban a honlapon található számtalan tanácsot és ötletet ők is fel tudják használni.





Természetesen örömmel várjuk a lakberendezőket, szállodákat és panziókat. Web-áruházunkkal egyben a viszonteladók felé is nyitunk, hiszen saját nagykereskedésünk szívesen áll az ő rendelkezésükre.




  • A webáruház oldalán sok hasznos információt olvashatunk. Függönyök kezeléséről, mosásról, lakberendezési tanácsokról, gyakori kérdésekről. Mit tegyen az a vásárló, aki egyedi, pl. kör- vagy háromszögalakú ablakokkal ablakokkal rendelkezik, netán idő híján van és az egész lakást fel szeretné újítani, új függönyökbe öltöztetni? Milyen egyedi szolgáltatásaitok vannak?

Manapság teljesen természetes, hogy az ember a vevő igényeinek megfelelően szaktanácsot ad, varr és felmérést végez. Úgy érezzük ezek alapvető szolgáltatások. Lakástextil boltunk egyedi abból a szempontból, hogy a családias hangulat és a vevőkre szánt idő miatt hatékonyabban tudjuk a vásárlók igényeit kielégíteni. mint egy nagyáruház textilszekciója.
A webáruház megtervezésénél elsődleges szempont volt, hogy közel vigyük a textileket az interneten böngésző érdeklődőkhöz. Egyedülálló módon több szögből és távolságból fényképezzük a függönyöket. Részletes termékleírást adunk hozzá és ezzel egy időben javaslatot teszünk az adott textil felhasználhatóságára. Mindezekkel mintegy kiváltjuk a boltban való fizikális jelenlétet. A honlapon például szívesen vállaljuk kis minták kiküldését is, hiszen a képek alapján nehezebb beleszeretni egy anyagba, mintha megtapintjuk annak minőségét.

Németül és angolul is beszélünk, így a külföldről érkező vevők kiszolgálása sosem jelent gondot.




  • Az Új Otthon Lakástextil pécsi vállalkozás olyan felhasználóbarát honlapot hozott létre, mely gyakorlatilag szükségtelenné teszi a boltról-boltra járkálást és hosszas válogatást. A jól felépített weboldalon könnyű az eligazodás. Számos gyönyörű fotóval és részletes termékleírással, kezelési útmutatóval, sőt színben és stílusban harmonizáló termékek ajánlásával segíti a webáruház a döntésünket. A függönyország.hu lakástextil webáruház célorientált kérdésekkel vezet bennünket. Helyiségek és funkciók szerint is kikereshetjük a számunkra legideálisabb függönyt, textilt. Melyek a Te kedvenceid a kínálatodból, mely termékeket emelnéd ki?
Évek óta próbálok kínálatunkba egyre több természetes hatású anyagot becsempészni. Úgy tűnik, hogy a vevők körében egyre nagyobb sikere van ezeknek a textileknek, ami számomra nagy örömet jelent.






  • Van szabadideje egy ennyire elfoglalt üzletasszonynak, ha akad, mivel töltöd legszívesebben?

Ha hétköznap nem is tudok sok időt felszabadítani, a hétvége mindig a családé. Egyébként nem vagyok híve a vasárnapi nyitva tartásnak. Amikor tehetem kertészkedek. Szeretek sütni és főzni is, aminek a gyerekek különösen örülnek


  • Köszönöm az interjút! Sok sikert kívánok a webáruházhoz!

Új Otthon Lakástextil Webáruház, a sok-sok szebbnél szebb textillel, kiegészítőkkel,

hasznos tudnivalókkal



JÁTÉK!

Játék kiírása itt!

Az Új Otthon Lakástextil Webáruház 2011. decemberig Játékot hirdetett.

25 000,- Ft-os Ajádékutalványt nyerhetsz,

minden hónapban, akár ez évben többször is melléd szegődhet a szerencse.



Ehhez nem kell mást tenned mint,

Látogass el a webáruház facebook oldalára és Like-old! Itt találod!


Oszd meg a hírt!


A sorsolás október 3-án lesz. 

Még egy hét, használd ki!



Jó játékot!


A Játék nyertesének:
Csorbáné Veszeli Anitának Gratulálok!








9 megjegyzés:

Anpebe írta...

megosztottam, és csatlakoztam, s szupi lenne ha nyernék :) SZéles Anett

Ledorka írta...

Gyönyörű anyagaik vannak. :)

agomama írta...

Megosztottam!!
Nagyon tetszik!
Like!

Ambrus Ágnes

Fróni írta...

Nagyon sajnálom, hogy csak azok játszhatnak, akik Facebook tagok. :( Egy másik blogon már kifejtettem erről a véleményem. Én tudok élni a Facebook nélkül és sajnálom, de diszkriminációnak érzem, hogy teljesen esélytelen vagyok ez miatt a hasonló játékokra. Egyébként a kelmék csodásak és köszönöm, hogy megmutattad!

Era85 írta...

Megosztottam. :)

Tanó Móni írta...

Anpebe, az szupi lenne:))
Lidércke, biztos találsz gyönyörűeket a gyönyörűségeidhez:))
agomama, köszönöm, Kinga nevében is:))
Fróni, ez a játék az Új Otthon Lakástextil Webáruház éves Játéka a facebookon, ide csatlakoztunk most mi is. Nagyon jó áron nagyon szép textileket kínálnak, azért érdemes benézni hozzájuk:)) Most megígérem Neked, hogy hamarosan lesz játék csak a blogolvasóknak! Szeretettel várlak majd:))
Era, köszönjük:))

krealady írta...

Ezért a nyereményért mindent megtennék!!!! - meg is tettem:)

Kata írta...

Feltételek teljesítve!!!!!! :))

Erika írta...

Lájkoltam, megosztottam:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...