2011. január 12., szerda

Változatok étkezőre




Az étkező, ha megadatik, hogy külön helyiség legyen otthonunkban, az egyik legfontosabb hely, ahol a család apraja nagyja naponként összejön. Ez a helyiség mondhatni az otthonunk központja. Itt zajlik a társasági élet is, ha vendégek érkeznek vacsorára. Ezért nagyon fontos, hogy kellemes nyugodt, meghitt hangulatot teremtsünk az étkezőnkben:)


Étkészlet kikészítve, csak a terítésre várnak a szép tányérok
és az étkezés utáni kávé és tea is készen áll...


Ebben az étkezőben érdemes megfigyelni a kontrasztot a natúrfa burkolatú fal és a míves csillár között. Szerintem pont ez teszi érdekessé. Az asztal formás faragásai az oldalán, kecses lábai és ovális formája az eleganciát sugározza, és a pántos székek...


Mintha egy vidéki kastélyba hívtak volna ebédre. Nagyon elegáns a hátsó fal fekete mintás burkolata, kényelmes fekete bársony szék,
a csillár pompája ragyogja be az egész enteriőrt.
Egy ebéd erejéig elfogadnám:)


Az igazi otthoni hangulat, itt is a kontraszt tetszik a régi faragott asztal
és hozzá a modern fém lábú szőrme borítású székkekkel.
A hátsó falon fekete táblát helyeztek el, praktikus:)



Ebben az étkezőben is az elegáns vidéki hangulatot fedezhetjük fel. Gyönyörű a háttérben az üvegajtós tálaló szekrény. Bár a pántos székek mellett a sötét, párnázott tűzött székek akár egy modern enteriőrben is helyet kaphatnának, a terítékkel és asztaldíszekkel fokozhatjuk a vidéki hangulat báját:)

képek forrása itt
Az igazi vidéki étkező:) Az asztal és a pad van már vagy száz éves. A fonott karosszékekben étkezés után is szívesen üldögél az ember. Figyeld csak az asztalon a halformájú tálakat és a fonott kenyértartót..

Te találtál a fentiek között olyan ötletet
amit szívesen megvalósítanál otthonodban?


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...