2012. október 1., hétfő

Stílus és minőség egy helyen.. Interjú/Játék




Ez a mottója a Ruha-sziget Webáruháznak és a mai Bemutatkozó interjúnknak is.  Gyönyörű gyerekszoba berendezéseket láthattunk nemrég a blogon. Fiúknak, lányoknak ötletes szekrénymegoldásokkal. Na de nem mindegy mi kerül gyermekünk ruhásszekrényébe. Ma a Ruha-sziget mutatkozik be. Andrea&Tamás üzemelteti az áruházat. Most Andreával beszélgetek:

  • Mikor kezdtetek gyerekruhákkal foglalkozni és mi motivált benneteket a webáruház megnyitásához?
Mondhatnám, első gyermekünk várandósságának idejétől. Ugyanis ekkor, nagy pocakkal szembesültünk mennyire fantáziátlan és szűk gyerekruha kínálatból kényszerülünk választani az első kis jövevényünknek. Nem beszélve a csöppet sem a családok pénztárcájához szabott árakról. Komolyabbra fordítva a szót, másfél éve foglalkozunk igényes gyerekruha lelőhelyek felkutatásával, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Úgy hisszük, hogy vannak még olyan szülők, hozzánk hasonlóan, akik értékelik a minőséget, „szerelmesek” az angolok mintáiba, illetve szeretnek megbízható helyről vásárolni és „érezni” a személyes eladó-vevő kapcsolatot. Webáruházunkkal ezt tapasztalhatja mindenki, aki már egyszer kipróbált minket.


  • Nemrég ünnepeltétek az áruház egy éves szülinapját. Mondanál pár szót az indulásról és hogy telt az első év?
Hosszas tervezés és előkészület előzte meg Ruha-sziget létrejöttét, kezdve a vásárlóbarát webáruház fejlesztéstől, a logisztikán át, a naprakész ügyfélszolgálat létrejöttéig. Igazi családi projektként indult, ugyanis gyermekeink „örökbefogadott” keresztapja fejlesztette és a mai napig felügyeli a webáruház rendszerét. Férjem, Tamás, maximálisan kiveszi a részét a munka részéből. Kisfiam ötlete volt a Ruha-sziget logóját jelképező kislányka. Sokat rajzolgattuk együtt, ahogyan ő hívja, a „menő-manó kislányt”. Az első év egy nagyon jó visszajelzés volt számunkra, hogy van igény arra, amit és ahogyan csinálunk: rengeteg visszajelzést kapunk az anyukáktól, nagymamáktól. Nagyon sokat dolgozunk azon folyamatosan, hogy minden egyes csomag örömet okozzon és mindig ugyanazt a megbízható minőséget kapják a vásárlók….de hát máshogyan nem is lehet, aki igazán szívvel-lélekkel csinálja!



  • A Ruha-szigeten kalandozva szebbnél szebb gyermekruhákat találunk, látszik, hogy jó ízléssel válogatták. Milyen márkákat találunk nálatok és milyen szempontok alapján választjátok ki az árukészletet?
Itthon még mindig nagy kedvencek, az angol használt gyerekruhák: Next, Monsoon, Gap, Debenhams, George. Nyilván nem véletlenül, hiszen elragadó a mintázatuk a színviláguk, 100X kimosható darabokat szinte lehetetlen elhordani egy gyereknek. Abszolút egyéni ízlésvilágunknak megfelelően válogatunk ki minden egyes ruhadarabot a beszállítóinktól. Olyan ruhákat hozunk el, melyekbe mi is szívesen öltöztetnénk a saját gyermekeinket. Tamás, férfiakat meghazudtoló módon, nagyon profi a válogatásban, sokszor ő bukkan rá a legcukibb darabokra. Itt fontosnak tartanám megjegyezni, hogy minden gyerekruhát mi magunk válogatunk, így már nem ömlesztett áru jut az amúgy is elfoglalt szülők elé.
Sajnos egyre nehezebb jó minőségű angol használt ruhát beszerezni.

Új ruhákkal is szerettünk volna kedveskedni a látogatóinknak, ezért a német Blue Seven ruhák legújabb kollekcióját is elérhetővé tesszük igen kedvező áron. Itthon kevésbé ismert ez a márka, nem kapható úgymond a „multikban”, de nagyon jó véleményeket kaptunk eddig a minőségével kapcsolatban a vásárlóinktól.



 



  • A webáruházban új és használt ruhák egyaránt megtalálhatóak. Külön jelzéssel vannak a ruhák ellátva a minőségi csoportok szerint.  Manapság még mindig vannak, akik idegenkednek attól, hogy használt ruhát vásároljanak gyermeküknek. Mi szól a használt ruha vásárlása mellett?
Igen, még manapság is véleménymegosztó a használt ruhavásárlás. Sokak fejében még a könyékig ruhásládákban kotorászó és egymást lökdöső emberekről vannak emlékképek a régmúltról. Ruha-szigeten a használtruha vásárlásnak egy sokkal magasabb színvonalát tapasztalhatja meg mindenki. Webáruházunkban minden egyes ruha precízen lemérve, méret és minőség szerint kategorizálva van, élethű termékfotókkal mellékelve. Tisztán, vasalva, illatosan érkezik meg a Ruha-szigetes csomag a vásárlóinkhoz. Ha azonban valamiért mégsem felelne meg a ruhácska, nyugodtan visszaküldhető hozzánk és kérdezés nélkül visszafizetjük az árát.
A gyerekek gyorsan nőnek, igencsak fogyó „eszköz” a ruha. Évszakváltáskor szinte a teljes ruhatárat le lehet cserélni náluk, éppen ezért nem érdemes és sokan nem is tehetik meg, hogy horribilis összeget áldozzanak a ruházatra. Sokszor egy-egy használt ruháról nem mondaná meg az illető, hogy használatban volt valaha. A gyerekruha boltokban fellelhető árak töredékéért is ízlésesen tudja öltözetni gyermekét az, aki tőlünk vásárol.
  • Az áruház részben  úgy működik, mint az offine boltok, azzal a különbséggel, hogy a vásárlás kényelmesebb és nem kerül annyi időbe, ráadásul el is tehetünk magunknak termékeket több napig sőt hétig amíg az összeset kinéztük. Mesélnél ezekről a szolgáltatásokról?

Nem kell a csemeténket végig rángatni az egész városon, hogy végre találjunk valamit a számára. Mindenki saját időbeosztása és kedve szerint tud online vásárolni, hiszen éjjel-nappal nyitva vagyunk. Méret, minőség szerint csoportosított ruhákból céltudatosan lehet válogatni, melyet megkönnyítünk még azzal is, hogy a ruhácskák egyesével lemérve kerülnek fel a „polcokra”. A 14 napos foglalási időszak alatt, lehet csemegézni a következő árufrissítésekből, el lehet dönteni, hogy a kiválasztott 25 db gyönyörűségből tényleg mindre szükségünk van-e, sőt így még a postaköltségen is spórolhatunk. Akár már másnap lehet otthon próbálgatni a megrendelt ruhákat, ilyen gyorsak vagyunk J A végére hagytam, bár fontosnak tartom, azzal, hogy nem mozdulunk ki otthonról illetve, hogy használt ruhát vásárolunk, mind- mind a környezettudatos élet része.



  • A Vásárlók visszajelzéseiből azt láthatjuk, hogy egy jól működő, a minőségre és pontosságra nagyon odafigyelő profi csapattal állunk szemben. Az egy év alatt vannak már törzsvásárlóitok? Ők részesülnek kedvezményekben?
Szépen gyarapodik a csapatunk, látszódik ez a legnagyobb közösségi rajongói oldalunkon is. Igen, rengeteg visszatérő anyukánk, nagymamánk van, akiktől már megkaptuk a bizalmukat és mi igyekszünk azt megtartani! Lehetőségeinkhez mérten mindig igyekszünk egy-egy kis apróságot elhelyezni a csomagokban a törzsvásárlóinknak. A közeljövőben pedig indul a hűségprogramunk is!

  • Andrea&Tamás. Mindig így köszöntök el a levelekben. Megismerkedhetünk Veletek is kicsit? Pár szót mesélnél Rólatok, a családotokról?

2 gyermekes szülők vagyunk, 1000 fordulaton pörögve, állandó időhiánybanJ
Mindkettőnk foglalkozásából adódik a precizitás, pontosság. Tamás mérnök, én orvos, egyikünk szakmája sem tűr el halogatást, mulasztást. Ruha-szigeten is magas mérce van kitűzve. Igen, messze állt tőlünk eddig a kereskedelem, sőt még egy marketing csapat sem áll a hátunk mögött. Pont ezért nagyon büszkék vagyunk a mi kis „Szigetünkre”!



  • A webáruházban együtt dolgoztok? Hogy oszlik meg a feladat köztetek?
Igen, természetesen együtt dolgozunk. Közösen csináljuk az árubeszerzést, az ügyfélszolgálatot, csomagolást. Ezen felül az én részem a marketing, Tamásé a termékfotózás, grafikai munkálatok, design, ruhafeltöltések.


  • Terveztek a ruhákon kívül más termékeket is bevonni,pl. lábbelik?
Éppen az elmúlt hetekben bővítettük a készletet bőrtalpú zoknikkal, melyeket nagyon nagy érdeklődéssel fogadtak a vásárlóink, már újabb szállítmányt is rendelnünk kellett. Hiszen mindamellett, hogy higiénikus viseletet biztosítanak ezek a zoknik, nagyon kényelmesek is. Még azok a lurkók is imádni fogják, akiket lehetetlen rávenni a benti cipő hordására. Persze mi már gondoltban ezen túljárunk, és vannak tervek egyéb termékek bevezetésére is, de ez egyenlőre titok.

  • Mi a kedvencetek a Ruha-sziget termékei közül?
Nem tudok konkrét választ adni, mert amikor a csomagokat összeállítjuk és pakolgatjuk a ruhánkat, mindig el-elcsábulunk sok ruhácska irántJ Valami ilyesmiket  hallhatnának az emberek „Nézd, de tündéri falatnyi mellény!” vagy „A Kis hercegnős polár ruha szebb, mint a fotókon. „ vagy „El is felejtettem milyen édes ez a pöttyös pörgős szoknya!”. Gyermekeimet is szívesen öltöztetem angol használtruhákba, de szintén nagyon meg vagyok elégedve a Blue Seven ruhákkal is, (ahogyan ezt a blogunkban is leteszteltük) főleg, hogy a válogatós kisfiam is szívesen bújik bele reggelente a kedvenc traktoros pulcsijába.


Köszönöm az interjút! Sok sikert kívánok Nektek, a Ruha-szigetnek!


A Ruha - sziget webáruházat itt találod: http://www.ruha-sziget.hu/hu/

JÁTÉK!

Andrea és Tamás felajánlott Nektek egy Blue Seven Ajándékutalványt 6 000,- Ft értékben, melyet a Ruha-sziget webáruházban vásárolhat le a nyertese



Hogy ez a kedves Ajándék a Tiéd legyen:
· Ha még nem lájkoltad oldalainkat, bátran tedd meg!

· Ruha-sziget facebook oldala

· Az A vidéki otthon facebook oldala 

· Oszd meg a Hírt!

· Böngészd át a webáruház kínálatát és áruld el nekünk, hogy Mi a Te kedvenced Ruha-szigeten? Használt lány/fiú ruha? Csak új ruhák tetszenek? Esetleg valamelyik mintás bőrtalpú zokni? Talán az egyik angol márka ejtett rabul?
Neved megadásával írj kommentet itt a blogon a bejegyzés végére!


A játék 2012. október 7. vasárnap este 6 óráig tart.

Csak Magyarországi címre tudunk postázni! A kupon értéke a készleten található Blue Seven ruhákra vásárolható le 2012. nov. 30-ig, összege nem számít bele a postaköltségbe.


A NYERTES:



OLÁH NETTY

GRATULÁLUNK!

Kérlek írd meg elérhetőséged, az avidekiotthon@gmail.com  -ra,
hogy a nyereményed elküldhessük számodra!


A fotókat a Ruha-szigettől kaptam. Felhasználásuk csakis az Ő engedélyükkel lehetséges!

Játékszabályzat:
Az A vidéki otthon és a Ruha-sziget Webáruház közös játéka.
Mindenki aki 18 éves elmúlt és magyarországi címmel rendelkezik, részt vehet a játékban kivéve a szervezők és közeli hozzátartozóik. A játék 2012. október 7. vasárnap este 6 óráig tart. A játékban részt vesznek akik nevük megadásával kommentet írnak a bejegyzés alá. A facebook nem tartozik a szervezők közé, nincs köze a játékhoz.
Változtatás joga fenntartva!

 


 




28 megjegyzés:

Edina írta...

Kedves vidéki-otthon!
Nekem ez a kedvencem a ruha-sziget oldaláról, és azt hiszem meg is fogom venni mert rég ilyent keresek ebbe a méretbe. :)
http://www.ruha-sziget.hu/hu/fiu-ruha-110-4-5-ev/962-terepmintas-roll-up-nadrag.html

Köszönöm a játékot!
Sipos Edina
siposedina@gmail.com

Andi írta...

Nekem ez az apróvirágos kék blúz a kedvencem:
http://www.ruha-sziget.hu/hu/lany-gyerekruha-116-5-6-ev/11331-aproviragos-kek-bluz.html
Osztottam és like-oltam :)
Rátonyi Andrea

Tíria írta...

Sziasztok!

Nekem a Next-ek a kedvenceim, de nem vagyok márka függő. Ha látok a ruhába fantáziát, és úgy gondolom illik az unokámhoz, és szükség is van rá, jöhet! A bőrtalpú zokni is remek dolog a hűvösebb napokra!

Szép napot!
Tapasztó Cecília

Tíria írta...

Sziasztok!

Elvileg már elküldtem egy megjegyzést, de nem jelent meg. Ha esetleg később kétszer is megjelenne, kérlek nézzétek el.
É a Next rucikat kedvelem. Anyaguk, szabásuk, díszítésük mind összhangban van. De egyébként a lényeg, hogy lássak egy-egy darabban fantáziát, illetve megfeleljen aminek meg kell felelnie. Gyönyörűek a blue seven rucik is, és nagyon praktikus a bőrtalpú zokni is.

Szép napot nektek!
Üdv. Tapasztó Cecília

Edina írta...

A használt kislány ruhák nagyon tetszenek, főleg a Next ruhák. :)
Salánczi Edina

mano írta...

Nagyon helyes ruhák!
Fiúcskám van, így a neki való ruhák érdekelnek.
Köszi a játékot!
Némethé Emese

tundi9 írta...

Ez a mellény nagyon tetszik nekem :)
Rózsaszín szőrmebéléses mellény
http://www.ruha-sziget.hu/hu/lany-gyerekruha-104-3-4-ev/14757-rozsaszin-szrmebeleses-melleny.html


Üdv: Izsó Tünde

Vámossy Brigitta írta...

Szia!

Nekem a cicás bőrtalpú zokni a kedvencem.:)
Köszi a játékot!
Üdv:
Brigitta

Névtelen írta...

Szia!
Nekem a Padlizsánlila sünis kabát nagyon tetszik!
Szép estét!
Üdv: Dobkowski Letícia

irenka51 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
irenka51 írta...

Nagyon édes ruhák vannak itt, nekem most a Barna szőrös mellény tetszik a legjobban :)

Üdv: Zsigri Irén

Névtelen írta...

Mivel lány unokáim vannak, így a kedvencem a sok-sok kislány ruha!
Izsó Tibor

Hidemi írta...

Igazából az összes kislányruhában van szeretnivaló <3
Üdv: Dobkowski Patrícia

Bernadett írta...

Szerencset probalnek.:)
FB Bernadett Rauski
Blog:
http://petite-armoire.blogspot.com/
betikarauski@gmail.com

Egyik kedvencem:
http://www.ruha-sziget.hu/hu/lany-gyerekruha-128-7-8-ev/1732-fekete-sztreccs-farmernadrag.html

Minden jot.:)
Bernadett

Nagy Ibi írta...

Nekem kislányom van, szóval ami szép és csajos, az nálam bejön :)

Üdv.: Nagy Ibi

nettuskaaa írta...

Sziasztok!

Játékra szeretnék jelentkezni.

Megnéztem a webáruházat, és kislány ruhák szuperek! ;) Használtak és újak egyaránt tetszenek, találtam kedvenceket! Blue Seven ruhák tetszenek a legjobban!

Üdv,
Oláh Netty

Névtelen írta...

Sziasztok!

Nekem és a lányomnak a pillangós boleró a kedvenc!

Üdv
Gál Judit

inga írta...

ezek tetszenek:
http://www.ruha-sziget.hu/hu/lany-gyerekruha-104-3-4-ev/14696-szines-csikos-fodros-tunika.html
http://www.ruha-sziget.hu/hu/lany-gyerekruha-104-3-4-ev/13290-piros-margaretas-ruha.html

szuper nyeremény lenne :)
fb-n: Gerda Nádor

Gabb írta...

én abszolút next párti vagyok. Legjobban a next baseball kabát tetszik :)

Gabb írta...

lemaradt a nevem, elnézést: Gabb= Kiserné Tóth Gabriella

Pados Zsuzsanna írta...

Kedvenceim: szürke-mályva csíkos gombos tunika, piros snoopy-s póló és a rózsaszín flitteres macis top.
Üdvözlettel: Pados Zsuzsanna

BeaAnyu írta...

Nálam a bőrtalpú zokni most a kedvenc, a kék pillangóstól és a rózsaszín/szürke cicástól teljesen oda vagyok :D
Szép napot: Solymosi Beáta

Ballai Zsuzsanna írta...

Sziasztok!

Én ezt a kötött ujjú átmeneti kabátot néztem ki a kisfiamnak:)
http://www.ruha-sziget.hu/hu/fiu-ruha-104-3-4-ev/14635-fekete-kotott-ujju-atmeneti-kabat.html

Unknown írta...

Sziasztok !
Bár már foglalt ,de 104-es méretben kislányomnak ez a kabát nagyon tetszik .
http://www.ruha-sziget.hu/hu/lany-gyerekruha-104-3-4-ev/14749-padlizsanlila-sunis-kabat.html
További sok sikert kívánok :
Szommerné B. Éva
szommereva32@citromail.hu

Névtelen írta...

Sziasztok !

Szeretem a különféle sapkákat, és kiegészítőket, nagyon tetszenek a bőrtalpú zoknik is. Nagyon helyes lenne a kicsi fiam ebben a macis sapiban:

http://www.ruha-sziget.hu/hu/fiu-gyerekruha-80-9-12-ho/14637-sotetbarna-macis-sapka-kesztyvel.html

Szeretnénk megnyerni! :)
Üdv,
Szőllősi Anikó

leony írta...

Sziasztok!
Nagyon sok szép ruci van a Ruha-sziget kínálatában...mindent nem is tudtam még megnézni, de ez a rózsaszín, cicás póló biztosan tetszene az unokahugicámnak: http://www.ruha-sziget.hu/hu/lany-gyerekruha-140-tol-10-evtol/14284-rozsaszin-pink-cicas-polo-146.html
, és még sok minden más is... :)
Köszi a lehetőséget! :)
Rabi Ildikó

Unknown írta...

Sziasztok!
Minden nagyon klassz, nem is tudok választani!DE pl a bőrtalpú zoknik nagyon édesek! :)
Köszönöm a lehetőséget!Izgulok! :)

tiger írta...

Nagyon szuper játék nekem tetszenek a fiú ruhák mind :)
Köszi a lehetőséget!
Attila
tiger.boy.only@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...