2012. április 10., kedd

Tervezz Tanó Mónival!

Egy új Rovat nyílik a blogon.

A "Tervezz Tanó Mónival" című.

Ezt azért indítom útjára, hogy 

  • Te, aki azért olvasod az "A vidéki otthon"-t, mert épp tervezgeted milyen legyen az otthonod az átalakítás után;

  • Te, aki az álmaid háza megvalósítása előtt állsz,

  • Tudj kérdezni, ha elakadsz a NAGY tervezgetésben, találd meg azokat az infókat, megoldásokat, amik segítségedre lehetnek ebben az izgalmas, sokszor problémákkal teli, de gyönyörű időszakban!

  • Ha pedig végképp szakemberre szeretnéd bízni a projekted, akkor szívesen segítek Neked személyesen is, hogy Te és családod számára a legszebb és legpraktikusabb otthon valósuljon meg terveink nyomán..

forrás

Akkor bele is vágunk..

Itt most TE leszel a szerkesztő!!

Hogy is van ez?
Hát úgy, hogy arról fogok írni, ami Téged foglalkoztat mostanság a tervezésben.

Mi legyen az első téma?

Rajta! Bátran tedd fel KÉRDÉSED!

Ezt megteheted itt kommentben is, de az avidekiotthon@gmail.com
e-mail címre is írhatsz.

Várom kérdéseiteket!



11 megjegyzés:

Fróni írta...

De jó ötlet! Összeszedem a gondolataim és lehet, hogy kihasználom a lehetőséget! :) Bár a mi házunk már "készen" van...a hálószoba még totál káosz...mérnem kell centivel és aztán küldöm a kérdéseim...

Rusticandi írta...

Ez fantasztikus ötlet! Köszi Móni!
Azt hiszem élek majd a lehetőséggel, de majd mailben küldöm!! Puszi,
Andi

Era85 írta...

Kezdem én! :)

A gyerekekkel szobát cserélünk az idén, így övéké lesz a nagyobb. Már szépen le is rajzoltam, igaz nem szakrajz pontosságú, csak valami ahhoz hasonló. A szoba méretei: 4,7 m x 4,9 m. Na, ebbe akarunk nekik galériát. Mivel lassacskán 3 fiúé lesz a szoba, ezért arra gondoltam, hogy ne csupán dekor célokat szolgáljon a galéria, hanem egyben legyen bunker, és lehessen akár rajta aludni is, de, ha lehet akkor 3-an.

Mekkora méret lenne az ideális? A 2m x 2m -es méret nem túl nagy?

Az ágyakon és egy szekrénysoron kívül, más nem lesz benn. A terveim szerint egy hatalmas üres tér lesz a szoba közepén, és az ablakok alatt.
(Lesz egy kisszobánk is, ami csak kreatív célokat szolgál, ezért nem akarok nekik ide asztalt.)
A galéria alá saját tervezésű polcot akarok, amibe fonott kosarakat helyezek. Ezeket egy családtagom készíti majd nekik.

Mennyire jók a méreteim? Továbbá, ha lehetne, akkor galériás szoba képeket tudnál mutatni? Milyen lépcső legyen? Elég egy létraféle, vagy legyen valamennyi dőlésszöge is?

Válaszod előre is köszönöm!
(Ha kell az alaprajz, akkor tudok küldeni. szikszaierika19@freemail.hu)

bre írta...

Jaj, de jó, hogy lehet kérdezni is! A mi hálószobánkban az ágy wenge (vagyis s.barna) színű, a padló is s.barna famintázatú, ahogy a karnis is. Van egy zöldcserepes kályhánk benn. Milyen színű, fajta textilt válasszak, hogy olyan hangulatos legyen, mint az általad bemutatott képeken? Előre is köszi a válaszod!

Névtelen írta...

Fróni, Rusticandi várom a mailt:))
Erika, Veled is megbeszéltük már:))
bre,
Egy világos textil jól mutatna, lehet virágmintás, vagy akár kis leveles, amit találsz. Mindenképp visszafogott pasztell színben gondolkodnék alapban. Talán egy díszpárna lehetne erősebb szín, a zöld csrépkályha erős színét ellensúlyozván. A falszínről nem tudok:)) Az is befolyásolja az összhatást!

Tanó Móni

Zalaegerszeg Nyelviskola írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
szerni írta...

Jaj de jó, hogy ilyenre is lehetőség van! Épp költözünk, és egy hegyi házat szeretnénk az otthonunkká varázsolni, ami már így is lakható, de szeretnénk felújítani. Azt se tudom, hol álljak neki :) Apránként szeretnénk mindent felújítani, az első kérdés, hogy az alsó rész külön áll a felsőtől, ezt szeretnénk egybehozni. Külső lépcsőház szerűen javaslod, vagy próbáljuk belülről megoldani? Gondolom látatlanban elég nehéz...

szerni írta...

Most látom, hogy ez inkább témajavaslatra lett elindítva, nem azért, hogy minden centiméterről külön megkérdezzünk, ez esetben arról olvasnék szívesen, hegyi kuckót, házat hogy alakítsunk át igazi otthonná.
köszi :)

Tanó Móni írta...

Szerni, küldj e-mailt alaprajjzal és kicsit jobban írd körül a témát, úgy tudok segíteni:)) avidekiotthon@gmail.com

Unknown írta...

Szia én most költöztem össze nem rég a párommal konyhája és a fürdője kezdetleges azt kellene egy kis család számára mert hamarosan babát szeretnénk...Majd küldök emailt tervrajzzal hát ha látsz benne lehetőséget!

Tanó Móni írta...

Anima Dani, Ohh az izgalmas!:))Várom a tervrajzot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...