2011. december 5., hétfő

Bemutatkozik a Szép - Lak Ajándék.. Interjú / Játék




Egy kis bolttal ismerkedtem meg a közelmúltban Szombathelyről. Neve Szép Lak Ajándék. Ebből a névből már talán minden egyértelmű. Egy lakberendezési kiegészítőket áruló Boltot mutatok be ma. A vezetőjével, Fonyódiné Dankovics Judittal beszélgetek:
 
  • Judit, a nap nyolc órájában pénzügyi területen dolgozol. Mi késztetett egy lakberendezési kiegészítőket forgalmazó üzletet megnyitására?
Lánykorom óta vonzódom a lakberendezés témához, rengeteg újságot megvettem annak idején és ez a vonzódás a mai napig is megmaradt. Nincsenek káros szenvedélyeim,de  a lakber újságoknak nem mindig tudok ellenállni. A KFT főtevékenysége ahol pénzügyesként dolgozom fémszerkezetgyártás, javítás, karbantartás. Időm nagy részét az irodai munka köti le, de ez nekem nem volt elég. Izgága, nyüzsgő típus vagyok és gondoltam a kicsi maradék szabadidőmben csinálhatnék még valamit.


A cég profiljába nem vág ugyan bele, de kiegészítésként megpróbáltunk egy ajándék, lakberendezés virág üzletet létrehozni, hátha ki tudjuk egészíteni a bevételünket ezzel is. Úgy gondoltam már elég idős vagyok ahhoz, hogy egy kicsit azt is csináljam amit nagyon szeretek. És ki tudja? Idővel talán kinőhetjük magunkat annyira, hogy Szombathelyen  mindenki tudni fogja, hogy hol is van az a SZÉP-LAK ajándék üzlet.
Mivel otthon a ház körül van egy 600 négyzetméteres kertünk és imádok kertészkedni ezért  a virágot is bevettük az üzlet profiljába, de csak cserepeseket tartunk. Szálvirág árusítására nincs lehetőségünk ahhoz sajnos elég kicsi a bolt alapterülete. Az igazi lökést a fellángolásomhoz a Villarustica weboldala adta meg amire véletlenül akadtam rá. Megláttam és beleszerettem azokba a termékekbe amiket ők árusítanak. Akkor határoztuk el a cégben végleg, hogy üzletet nyitunk.









  • Mikor nyitottátok az Üzletet?
Az üzletet éppen  3 évvel ezelőtt novemberben nyitottuk meg . Azóta örömmel mondhatom , hogy rengeteg törzsvásárlónk van. Törzsvásárlói kártyát is adunk aminek a lényege, hogy gyűjteni lehet rajta a vásárlások  összegét és ha eléri az 5000.-Ft-ot azután 500 Ft ajándékutalványt kap a vevő.









Üzletünkben bankkártyával is lehet fizetni. VAS NÉPE hűségkártyás vevőink pedig minden vásárlásból 10 százalék kedvezményt kapnak. 



  • A Szép Lak névnek van köze a közismert lakberendezési magazinhoz?
A Szép Lak névnek semmi köze az újsághoz mindössze esetleg az, hogy nagyon kedvelem azt az újságot és amikor nyitottuk az üzletet sokat gondolkodtam mivel fejezhetném  ki legjobban a profilunkat. Ez a név talán utal arra, hogy olyan dolgokat is árusítunk amivel szebbé ,otthonosabbá, csinosabbá  tehetjük környezetünket. Ha időnk engedi próbálunk dekorációkat készíteni,  ötleteket is adni a vásárlók számára.









  • Pontosan milyen termékeket találunk a polcokon?
Termékeink köre :








- apró ajándéktárgyak - faliórák - ékszertartó dobozok - porcelán készletek, étkészletek - teafiltertartó dobozok, teáskészletek - bögrék, fűszertartók, kiegészítők - könyvdobozok - kulcstartó szekrények - polirezin szobrok - kaspók, vázák, üvegár - levendulás termékek - fémkaspók, selyemvirágok - cserepes virágok, orchideák, virágföld - díszpárnák, terítő - hűtőmágnesek - faliképek, képtartók - dekorációs kiegészítők minden évszakban - karácsonyi porcelán, kerámia figurák - gyertyák, illatmécsesek, illóolajok - párologtatók, füstölők


  • Hány céggel álltok kapcsolatban, mint forgalmazók? Te magad választod ki a termékeket?

Eddig még sosem számoltam, de most, hogy kérdezted elkezdtem sorra venni és hirtelen  25 szállítót számoltam össze. De mindig jönnek újak. Hirtelen elgondolkodtam, hogy mennyi  időmbe került ez mire őket mind megtaláltam az interneten.
 
A termékeket én rendelem úgyhogy engem kell szidnia  avagy dicsérnie annak aki a boltunkba betér. Mindig olyan dolgokat rendelek amit otthon magamnak is elfogadnék. Arra törekszem, hogy a termék nemcsak szép, de praktikus is és használható is legyen egyben.  Emellett a vevők kívánságait is teljesítjük amiben tudjuk.


  • Mit tartasz fontosnak egy terméknél, mi kerülhet be az üzletbe?
Örömöt szerezzen a megajándékozottnak.  Fontos, hogy a jó minőséghez amit nálunk megszoktak  jó ár is társuljon, hisz akkor eladható egy termék. A 3 év tapasztalata azt mutatja, hogy Szombathelyen olcsónak számítunk, ezt már sok vevőnktől hallottuk.  A vevőnek fontos, hogy mindig pörögjön az áru, kéthetenként a kirakatban mindig jelenjen meg új termék és akkor  a vevők rendszeresen visszatérnek.


  • Vannak kedvenceid?
 Kedvenceim?  Hát bizonyos értelemben mind az, hisz én válogatom össze őket. De hát mindent nem vihetek haza mert már megtelt a ház. Amikor a férjem meglát a kezemben egy új bögrével mindig azt mondja: ne hozz már haza több bögrét mert nem fér már el. De hát olyan sok gyönyörűséget gyártanak, ki tud neki ellenállni? Egyébként levendula mániás vagyok abból már számtalan kiegészítőt gyűjtöttem össze. Egy-egy budapesti vásárlás alkalmával mindig bűnbeesek egy kicsit.


  • Weboldalatokon megismerhetjük a stílusotokat. Pár hónapja a Szép Lak Ajándék Webáruház is megnyílt. Így már országosan is elérhetők a termékeitek a vásárlók számára. Milyen változást hozott ez a lépés az üzlet életében?
Március végén hosszas készülődés után sikerült megnyitni  a webáruházunkat.
Elég sok időm megy el rá, de nem titkolt cél, hogy a forgalmat így is növeljük és úgy néz ki, hogy elég jól beindult a dolog.  Webáruházunkba  a legnépszerűbb termékeket töltöm fel megadva az esélyt  a távolabb élőknek is a vásárlás  lehetőségére. Érdemes időközönként bekukkantani hozzánk, hisz folyamatosan készítem a fotókat és teszem fel az újabb  termékeket ahogy az időm engedi. Felhívom a vevők figyelmét a Pick Pack ponttal való szállítás lehetőségére amely az idei évben csak 550.-Ft 
csomagonként. Ezzel sokat lehet spórolni a szállítási költségeken. 




  • Kicsit elgondolkodtam, hogy család napi munka mellett, boltot, webáruházat működtetni, nem kis összeszedettséget, időbeosztást igényel. Hogy oldod meg e teendőket a hétköznapokban? A sok munka mellett jut időd hobbyra, kikapcsolódásra?
Megvallom őszintén én nagyon szeretem ezt csinálni és az a véleményem, hogyha az ember csinál valamit azt vagy csinálja jól, vagy inkább sehogy. Én órákig el tudok tenni, venni a  bolt csinosításával, csak, hogy  a vevőink jó érzéssel jöjjenek be hozzánk. Vannak  vevőink akik csak bejönnek, hogy feltöltődjenek nálunk, aztán később visszajönnek vásárolni is.  Rohanó világunkban szükségük van az embereknek egy kis beszélgetésre, felüdülésre. Ezt nálunk megkapják.
Magamról annyit, hogy nem vagyok az a brazil sorozatokat néző fajta. A híradón és egy két filmen kívűl nem sok tv-t nézek. Viszont imádom a kertem, kora tavasztól késő őszig abban lelem gyönyörűségemet, elég sokat fotózom is a virágaimat. 
Napi teendőim elvégzése után  még leülök a számítógép elé és olyankor belefeledkezek az árubeszerzésbe,újabb és újabb gyártók  és forgalmazók felkutatásába. Keveset alszom, azt is nagyon rosszul, és sokat jár az eszem  azon, hogy lehetne még szebbé tenni az üzletet. Ez egy betegség amiből nem lehet kigyógyulni.


  • Visszakanyarodva a Webáruházhoz; tervezel karácsonyi meglepetést, akciókat a vásárlók számára?
Nálunk nem karácsonykor lesz a meglepetés a vevőknek, hanem áthúzódik egy kissé az újévre, és az lesz a meglepi, hogy egy megújult, tágas, kényelmes, világos üzlettel várjuk a régi és leendő vásárlóinkat január vége felé.

Az újévben nemcsak az üzletünk nagysága  fog változni, de új  eladónk is lesz. Barbara  aki 3 évig dolgozott nálunk most elköltözik a városból. Ezúton is köszönjük, hogy kedvességével, küllemével emelte az üzletünk fényét és hozzájárult üzletünk sikereihez.


Judit nagyon köszönöm a beszélgetést. Nagyon sikeres éveket kívánok a Szép-Lak Ajándék üzlet életében!
 
A Szép-Lak Ajándék Weboldalát megtalálod itt!
 
A Szép Lak Ajándék Webáruházba betekinthetsz itt!
 

JÁTÉK
 

Ilyen még nem volt!

Ezen a héten ajándéközönben lesz részetek!

Judit a hét minden napjára tartogat Ajándékot számotokra:
 

1 nap: Levendulás terítő  140x140 cm-es
+ 70x70 cm-es asztalközép hímzéssel.


2 nap:  Fém lámpás antik szürke színű Mérete: 30x15x15 cm.
Mécsessel, gyertyával, kint is bent is szép látvány.


3 nap:  Rózsás falióra, 29 cm átmérőjű ,
romantikusoknak


4 nap: 2 emeletes fém tányér antikolt szürke .
Gyümölcsöknek ,virágoknak,vagy akár sütinek is használható.
Mérete: 25x44 cm

5 nap: Cink kanna, lila masnival,
levendula csokorral.


6 nap: Exkluzív papíráru! Rózsás doboz + hozzá illő rózsás szalvéta.
Rózsa imádók figyelmébe ajánlom!


7 nap:  És végül egy levendulás szett, ami áll:








1 db levendulás illatzsák+szappanból, 1 db levendulás szalvétából
1 db hűtőmágnesből és 1 db illatmécsesből



Hogy részt vegyél a napi sorsolásban:


Ha még nem lájkoltad az oldalainkat, de tetszenek akkor bátran tedd meg!

Szép-Lak Ajándék facebook oldala
 
 A vidéki otthon facebook oldala

SŐT! Meg is oszthatod a HÍRT!
Ha még nem vagy rendszeres olvasója az A vidéki otthonnak, 
itt jobb oldalon megteheted a RENDSZERES OLVSAÓKnál!
 

Facebookos neved megadásával írj kommentet a bejegyzés végére,
és írd le mi a kedvenced a Szép Lak Ajándék Webáruházban!



A sorsolásban részt vesz minden este 6 óráig érkezett komment.
 Ha aznap nem Te nyertél, másnap ugyanolyan eséllyel indulsz!


A nyereményeket csak Magyarországra tudjuk postázni.


Izgalmas hét elé nézünk,

A Játék 2011. december 5. hétfőtől - 11. vasárnapig tart,

minden esti sorsolással!

Jó Játékot!


A képeket Judittól kaptam, az Ő tulajdona. Felhasználásuk csakis az Ő engedélyével lehetséges!
Játékszabályzat:
Az A vidéki otthon és a Szép-Lak Ajándékbolt közös játéka.
Mindenki aki 18 éves elmúlt és magyarországi címmel rendelkezik, részt vehet a játékban kivéve a szervezők és közeli hozzátartozóik. A játék 2011. december 5-től december 11.-e este 18 óráig tart. A játékban részt vesznek akik kommentet írnak a bejegyzés alá. A facebook nem tartozik a szervezők közé, nincs köze a játékhoz.
Változtatás joga fenntartva!



127 megjegyzés:

tHs írta...

Nekem a Flowers felirítú fa kaspó a kedvencem :)

Timárné Halápi Sára

Névtelen írta...

bocs, a képeket nézegetve, én most egyáltalán nem tudnék választani...kivétel nélkül mindegyik tetszik. nem is tudom, hogyan kerülte el a figyelmemet eddig a bolt!
na, de majd most!:)

Ledorka írta...

Már régebben teljesítve a lájkolós feltétel. :) A lámpás és a cink kanna nagyon bejön. :)
Lehőcz Dorka

zsudd írta...

Szia Móni,

bármelyik ajándékot szívesen fogadom:)

zsudd

Csincsilla írta...

Szia Móni!

Eddig is szépeket mutattál, de az emeletes fém tányér viszi a pálmát!
Jaj, nagyon körül kellene néznem, mit szeretnék ELŐSZÖR megvenni ebben a boltban... :)

Csincsilla

Névtelen írta...

Szia,hát mindegyik gyönyörű,de egy kannára már rég fáj a fogam,úgyhogy az 5.nap! Nagy Ildikó

Névtelen írta...

Azt hiszem lehetetlent kértek: választani ennyi gyönyörűségből???!:)) talán a két emeletes tál, vagy a lámpás...!:) /Dános Edna/

Csilla19 írta...

Szia! Badenczki Csilla vagyok:-) Nagyon tetszenek a Szép Lak dolgai,annyira romantikusak:-) Ebben a rohanó,szürke világban nagyon kellenek ezek a lekünknek:-)

Mónika írta...

Minden gyönyörű, de a kedvencem az antik szürke fémlámpás. Szerintem csodaszép!
Szegediné Lipták Mónika

Lilla írta...

E gyönyörűségek közül lehetetlen választani, mindegyik kedvenc.

Lilla Kővári

Rónus írta...

Nehéz választani, de a "legesleg" nálam most az olívás tányér. :)

Judit Györfi írta...

hát döntés képtelen vagyok, az összeset szeretném!!!:)

Névtelen írta...

Minden gyönyörű ami rózsás, ami levendulás .....
Fervágnerné Czomba Andrea

Névtelen írta...

Jaj,az a lámpás és az az emeletes tányér....:-O imádom!:-)jelentkezem a játékra,üdv:Nikó és Jana Tóth:-)

orsimaya írta...

Nekem a cink kanna a kedvencem :)
Orsi Maya Molnár

Csigaház írta...

Mindenféle levendulásat szeretek! :)
Szőke Réka

EveCupCake írta...

Örülök, hogy ilyen szép dolgokért lehet játszani:) Nekem is a cink kanna levendulacsokorral a kedvencem:)

Pintyiné Emmer Éva

MondMi írta...

Nekem a fa áruk tetszenek

Kriszta Egyed írta...

Hűűű, hogy micsoda gyönyörűségek vannak.... választani nem tudnék. :)
Viszont nyerni nagyon szeretnék:))
Szép napot!
Egyed Kriszta

krealady írta...

A Szép-Lakot megjelöltem ismerősként - most már csak rajtuk múlik minden:) Hát, iszonyatosan megzavarodtam a sok szépségtől, bőségtől, így nem bírnék választani. Ami bizonyos, hogy szívügyem a konyha, így onnan nekem bármi jöhetne. Ha meg még sajátom is lenne, saját otthonnal! Akkor aztán minden! Nagyon klassz dolgokat láttam:) A facebokos nevem amúgy Ildikó Bertalan.

Névtelen írta...

Sziasztok! Móni Téged már régóta követlek, tetszik a blogod. Tetszik a bolt is, az itt látható dolgok közül nálam a lámpás és a kanna a nyerő! :) Beszállnék a játékba! Primon Annamária

Leczkiné Ancsa írta...

Szia Móni :)

Nekem a lámpás a kedvencem,viszont bár melyik ajándéknak örülnék :)

vica1985 írta...

Kedvenc?!
Minden!!! De a legjobban a levendulás valamint a konyhai termékek tetszenek!
Mezei Éva

ildikó írta...

A levendulások a kedvenceim. Szekrényes Ildikó a facebookos nevem.

Waldorf manófaktúra írta...

Kedvencek? A rózsás, és a csipkés, és a romantikus, és a levendulás, és a vintage, és, és, és... :-)
Dakó Gabi

Rusticandi írta...

Wagner Andrea

Nekem a szürke lámpás, és a kétemeletes tál tetszik nagyon.... és még sorolhatnám!!

Andi írta...

Nekem a bádog kanna és kaspók a kedvenceim :)
Ratonyi Andrea

Rita írta...

Nagyon klassz bolt, és a legjobb, hogy Szombathelyen vsn!!!! Imádom az angyalkás termékeket, de leginkább a fadobozokat!!!!
Rita Ruisz

Klára írta...

A rózsás teáskészletet igazán romantikusnak érzem. ...És még mindig hiányzik az étkezőmből egy igazi teáskancsó! Szombathely csak egy ugrás :))))

Unknown írta...

Minden "feladat"teljesítve...nem is tudnék választani,de a rattan tárolók a kedvenceim...KissAdrienne

abranyka írta...

Szia!

A fém antik lámpás nagyon tetszik, de szinte bármit el tudnék képzelni az otthonomban.

Varga Rita

erdoseva55 írta...

Bármelyiket elfogadnám, csodaszépek!

Viktória írta...

Annyi minden van, és min-mind gyönyörű, lehetetlen kiválasztani melyik a legszebb, kivétel nélkül mind nagyon szép.
Facebook-os nevem: Süle Viktória

antalmarti írta...

Szép estét! Én a könyvdobozokért vagyok oda nagyon! :)
Antal Márti
facebook.com/amazsia

Kata írta...

Mindegyik nagyon tetszik...a lámpás és a 2 emeletes tányér a kedvenc.

Homán Katalin

Névtelen írta...

gyönyörű minden, a fémlámpás a kedvencem:)Gabriella Makai

Névtelen írta...

a levendulával teli kanna a kedvencem :) Hizsnyik Gabriella

Norbert Csányi írta...

A lámpás ebben az időszakban a leghangulatosabb, mert nincs is szebb mint télen egy lámpás mellett bentről nézni a havas tájat vagy ebben tárolni a betlehemi lángot, ami a szeretet és béke lángja. ezért választanám azt és jelentkezek a játékra.

Norbert Csányi

Nagy Regina írta...

Szia!
Szeretnék jelentkezni a játékra. Nagy Regina a facebookos nevem, a blogot Regina néven követem. A kedvenceim a faliórák, csodaszépek :)
Minden jót! Üdvözlettel, Regina

Edina írta...

A könyvdobozok és a levendulás fűszertartók nagyon bejönnek. Na és ez a lámpás... Szerelem első látásra! :)

Edina Salánczi

Széplak ajándék Judit írta...

Csodálatos nap volt a mai! Nem gondoltam volna, hogy ennyi embernek
tetszik az üzletünk és a felajánlott ajándékaink. Ezért érdemes volt dolgozni! Köszönet érte mindenkinek
de főleg Móninak!!!

DzsiDzsi írta...

Hú, kár hogy nem hamarabb vettem észre a játékot, nembaj 2. sorsoláson már részt veszek!:)

FB-s nevem Gősi Gabriella, kedvenceim a faliórák és ez a lámpa is nagyon tetszik, meg a levendulás dolgok!!!

Üdv, Gabi

Nelli írta...

Bármelyiket elfogadnám, de mégis a lámpás áll közel a szívemhez!:-)
Kaluzsa Péterné Nelli

emilil írta...

a levendulás dolgok a kedvenceim.:)
csiko marta

Ami írta...

Szia! Nekem a lámpások tetszenek a legjobban :)
Köszi a lehetőséget, Ami

Milán Kalandjai írta...

A tányér! Az nagyon szép, no persze, a többi ajándék is :)
pusz

SDAnita írta...

A bádogkannák a kedvenceim :-) Nem is vagyok olyan messze, egyszer biztosan betérek az üzletbe. Köszi !

Hellebore írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hellebore írta...

Hű,nem könnyű választani!De talán van kedvenc: mostanában nagyon odavagyok az antikolt cink,fém tárgyakért :)!
Szabó Ilus

Erika írta...

Minden gyönyörű...most lett kész a télikertünk, már csak ilyen csodák hiányoznak! :)
Bonivárth Erika

Eddy írta...

A kanna nagyon szép! :) De minden tök jó!
Ervin

Norbert Csányi írta...

Hát én még tegnap este a sorsolás után írtam, így nem tudtamm, hogy be e kerülök a mai sorsolásbe, ezért biztosra megyek és ma is írok! :)
Nekem a lámpás tetszik a legjobban, nagyon örülnék neki és még jól is jönne a karácsonyi időszakban.

Norbert Csányi

Krisza írta...

Bárminek örülnék(:

Névtelen írta...

én is a lámpásnak örülnék nagyon, persze ez részben igaz, hiszen mindegyik ajándék csodás! :)
Ruzicska Sára

Vendulavirág írta...

Ide mindig nagyon jó lehet betérni!

Névtelen írta...

A levendulás termékek gyönyörűek! Brázay Luca

Vámossy Brigitta írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Vámossy Brigitta írta...

Szia Móni!

Nehéz volt a választás,az összes termék nagyon gyönyörű. A rózsás termékek és a macis bögrék tetszenek a legjobban.:)
Facebook-os nevem: Brigitta Vámossy.
Köszönöm a játékot!
Üdv:
Brigitta

Eszter írta...

Szia :) Csatlakozom a játékhoz, és egyúttal gratula; szeretem olvasni az interjúidat, ez is hozta a szokásos színvonalat, nagyon tetszett.
A cink kannába azonnal szerelmes lettem (bár nekem ez még mindig csak "pléh" néven fut :D)! Gyönyörű dolgok között csemegézhetünk.
Játékra fel, üdv:
Agócsné Varga Eszter

Gybogi írta...

hú de szépek! az az emeletes tányér csodaszép! bár akárminek nagyon örülnék... (Sebestyén Rózsa)

Pesuth Dusica írta...

Minden gyönyörű!!Nekem az emeletes gyümölcs tartó tetszik!

Detti írta...

A kanna a lámpás, a rattan tárolók, a kerti kiegészítők mind a kedvenceim. Csodás dolgokat lehet kapni a boltban.
Gárdonyi Bernadett vagyok a Facebook-on.

Szárazépítészeti Design írta...

Csodaszép dolgokat láttam a képeken... Ez nagyon kifinomult ízlésre utal. Gratulálok!
Valentinyi Andrea - Szárazépítészeti Design

Névtelen írta...

Választani képtelenség, minden csodálatos:) A szívemhez a legközelebb a lámpás és a falióra áll.

Tóthné Lebák Judit

Mitobio írta...

Szia! Hát ez a lámpás nagyon klassz! Nagyon örülnék neki! :)

Névtelen írta...

A lámpás és a sütistál nagyon tetszik!! Nóra Málics

Névtelen írta...

Szia!Csodás dolgok ezek, üvegsakk készletre rég óta vágyakozok:)!Tubus K-os

leony írta...

Szeretnék én is játszani!!! Nagyon sok szép dolog van a webáruházban, el is mentem a kedvencek közé, hogy ha majd a berendezkedésnél tartunk, legyenek innen is valamilyen kincseink... Szinte minden kategóriában tudnék kedvencet mondani..A rózsás falióra, a tükrös-virágos fali tartó...
Facebookon megosztottam a játékot.
Üdv:
Rabi Ildikó

mano írta...

Németh Ádám néven vagyok a fb-on.
Az antikolt kínáló, gyümölcsös tál a kedvenc:)
Köszi a lehetőséget, Némethné Emese

Tanó Móni írta...

Köszönjük a nagy lelkesedést!
Azt hiszem ma este ki kell cserélnem a sorsolós tálkámat nagyobbra, már nem fognak beleférni a neveitek:))

Névtelen írta...

Az emeletes tányér nálam visz mindent.
Szép napot Nektek!
Avigdor Gabriella

Bazil írta...

Sziasztok!
Csodálatos és dekoratív minden.. De az emeletes tál nekem is favoritom:)
/Betta Szefcsik

Barna Timi írta...

Gyönyörűséges minden! Sok-sok kincs! Nekem az órák és a levendulás csodák tetszenek a legjobban!

Bálintné Barna Timi

Névtelen írta...

Sziasztok, nekem a mécsestartó és az emeletes kínáló a kedvencem. Gábriel Ari

Névtelen írta...

Szintén az emeletes kínáló a kedvenc :) Üdv. Pozsonyi Niki

Névtelen írta...

Gratula a bolthoz, csodálatos minden! Nekem az antik lámpás a kedvencem, imádom a lámpásokat.:)
Diána Princz, Dunaújváros

Renáta írta...

Szia! Mindenféle rózsás dolog tetszik. Már van pár a gyűjteményemben.

Tipitá írta...

A lámpás és a cink kanna nagyon tetszik, de bármelyiket elfogadnám!

Tipitá írta...

Ja, Nagy Erika vagyok!:)

sandika20 írta...

Mivel levendulamániás vagyok, így minden ami levendulás a kedvencem. De ez a cink kanna a csokor levendulával a leg-leg most.:-))
Schulcz Andrea

Névtelen írta...

Természetesen mindegyik ajándék tetszik,sőt az egész üzletecskét haza hoznám!:-)Ma a lámpa,holnap az emeletes tányér,a kancsó stb...!Kovács-Mérő Éva

Névtelen írta...

Kedves Móni, egy ideje naponta nagy örömmel olvasom oldaladat, sőt a kedvenc blogjaim listáján is az első.Szeretnék én is játszani, nagyon tetszik a rózsamintás óra, de a szürke lámpás is gyönyörű.Üdv.
Geleta Gyöngyi

Bebi írta...

Minden tetszik, főleg, hogy személyesen is megcsodálhatom őket szombathelyiként!
Emeletes tányér és a lámpás lestoppolva!!!!

Bebi írta...

Bebi= Várnainé Balogh Beáta

sysse írta...

Az Ádventi koszorúk gyönyörűek!!

Petrovszki Enikő

Zsuzsi & Zsolti írta...

A webshopból nekem a teafiltertartók tetszenek a legjobban, de persze mindegyik termék nagyon szép.
Fb: Nagy Zsuzsa

Péter írta...

Szia!

Szeretnék jelentkezni a játékra :)
Nehéz választani, minden nagyon szép. De ha mindenképpen ki kell emelni valamit, akkor nekem az órák és a fürdőszobai kiegészítők a kedvenceim :)
Köszönöm a lehetőséget :)
Üdvözlettel,
Antanek Péter

Névtelen írta...

Sziasztok!
Minden gyönyörűséges!Most rózsás korszakomat élem,úgyhogy bármi,ami rózsás,jöhetne:)Nagyon szuperek a játékok és a nyeremények a blogon:)!!Mindenkinek szeretetteljes készülődést az ünnepekre:)!

Névtelen írta...

Ja,Molnárné Nyíri Annamária voltam:)

Bebi írta...

Gratulálok Tipitának, az óra is tetszik....

Eszter írta...

ennyi csoda közül képtelenség választani.:))
Szép napot,
Daragó Eszter

Andin írta...

Nekem a rózsás falióra a kedvencem, de minden nagyon tetszik :)
Gellért Andrea

zsófcsa írta...

A rózsás falióra a kedvencem:)

Horváth Zsófi

vica1985 írta...

Minden nagyon szép! Mezei Éva

Panka írta...

Juj, de sok gyönyörűség, nem egyszerű a választás, de nekem a webáruházból a 2-es tároló ülőkével, fehér kosárral, a mai kedvenc :)

/Fb-on Farkas Anikó lennék/

Bara Sándorné írta...

Minden ami levendulás :)

Körtvélyessy Andrea írta...

Gyönyörűek.A levendulás dolgok a kedvenceim.

kornel2222 írta...

A fém madáritató, és a bádog dolgok tetszenek leginkább.
Főző Kornél

Mitobio írta...

A lámpás még mindig nyerő, és a levendulás, meg a rózsás szettek is!
Zsuzsanna Groll

jampipi írta...

A levendulás bögréből szívesen szürcsölném a reggeli teám!
További sok sikert az üzlethez, és sok új ihletet kívánok!
jampipi/Ksuz Szilvia

Juli írta...

A levendulás kanna a befutó, de minden csodaszép.
Szüts Júlia

Névtelen írta...

Nagyon tetszik az oldalad, bármelyik ajándéknak örülnék! :)
Pozsonyi Orsi

Névtelen írta...

Nekem a rózsás és a levendulás készletek tetszenek, bár még nem döntöttem el, hogy melyiket választanám! ;-)

Kostyál Viola

Limara írta...

Minden csodaszép, de a két emeletes sütistál egyszerűen mesés:)

Libor Mária

Tündéri Lonka írta...

rózsás tejkiöntő szett! imádom a lakber boltokat, most már ezt is.
Strausz Kinga

Névtelen írta...

Minden nagyon szép, nehéz lenne választani! Legyen a cink kanna... Gratulálok a blogodhoz! Nagy Róbert

Rita írta...

Az emeletes kínáló már régi vágyam, ha most sikerülne megnyerni az külön öröm lenne. Minden karácsonyi aprósütimet erről kínálhatnám a családnak:)
fb:Somogyi Rita

Juju írta...

Szia!
Nekem a kerti termékek nagyon tetszenek, főleg a levendulás bögre, de az antik barna rattán tároló is megdobogtatta a szívemet! :)
FB nevem: Milkovics Judit

AlMa írta...

Hát én mindennek nagyon örülnék a fa alatt :)
Albert Mariann

Ildi írta...

Bármelyiknek nagyon tudnék örülni, imádom az ilyen cuccokat, nagyon jók. Ha mégis választani kellene...talán valami (vagy az összes) :) levendulás...

Kövesiné Nagy Ildikó

Turzó Timea írta...

Nekem ez a két részes süteményes tál. De bármit szívesen elfogadnék ezek közül a gyönyörűségek közül. :) Turzó Timi

Anpebe írta...

De szupi dolgok! ÉN is jelentkezek érte!! :)

fb-s nevem : Anett Széles

Emese írta...

Ez a cink kanna nagyon <3. De a piros kockásak... és a párnák... meg tovább is van, mondjam még?! ... (fb-on Nagy Emese)

Merika írta...

Minden csodás, ajándékok közül pedig mind nagyon szép, igazából mindegyik tetszik! Szívesen nézegetem a Weboldalt, örülök hogy megmutattad! Merika voltam.

Cashmere írta...

Gyönyörű, csoda dolgok mind-mind. Talán most a rózsás doboz ami a legkedvesebb számomra. (Tóth Andrea)

KKNoemi írta...

sziasztok!
ezért az 5. napi ajándékért muszáj játékba szállnom, mert ez a kanna kell nekem!!!!!!!
(amúgy a konyhai kiegészítők is nagyon-nagyon tetszenek)
Kőszegi-Kovács Noémi

Judit Györfi írta...

a mait szeretném a legeslegeslegjobban szép levendula és kancsó, az esküvőnkön is ez lesz a dekoráció...

Juli írta...

Ez a kanna nagyon csabito. Jo lenne... :)

jeriko rózsája írta...

Nekem a rattan tárolók a kedvenceim:)
Bányai Noémi

Névtelen írta...

Nagyon szép minden! Nekem a rózsás dolgok tetszenek a legjobban.
Hilda Perlaki

sysse írta...

Gyönyörű a mai ajándék!!

Petrovszki Enikő

Kata írta...

Csodaszép minden ♥
Sinkó-Széles Kata

kethleen írta...

Nekem a levendulás óra a kedvencem, de amugy minden más is:)
Szalay Katalin voltam:)

sysse írta...

Kedves kiszolgálás, gyönyörű termékek, elfogadható ár:)

Petrovszki Enikő

Zsuzsanna Pados írta...

Kedvencem: Falióra fekete vágtató lovak ( C6205), valamint minden más, hiszen gyönyörű termékek vannak a boltban. :-) Zsuzsa

Névtelen írta...

Nagyon tetszik a cink kanna, de mindegyik szép. :)
Mezei Enikő

Varga Krisztina írta...

Bármi, ami levendulás =)
De most a bejegyzést olvasgatva beleszerettem abba a lámpásba! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...