2012. november 12., hétfő

Ajándék Hullik / Ribiszke Lakberendezés..






A Ribiszke Lakberendezés Webáruház nagy sikerrel mutatkozott be Nálunk.Webáruházába érve kellemes hangulatban válogathatunk a gyönyörű lakberendezési termékek között. Ismét Korona Zsuzsával a webáruház vezetőjével beszélgetek.




  
  • Készülödsz már az ünnepekre?
  Remélem nem okozok csalódást a kedves olvasóknak – akiknek ezúton is köszönjük a megkereséseket – de így a szezon kellős közepén nehéz minden fronton helytállni. Így be kell valljam, még nem kezdtem hozzá. Igaz, hogy idénre mindenképpen egy nagyobb lendületű dekoráció váltást terveztem, nem csak a tavalyi „kollekciót” frissítem fel néhány új darabbal.

 
  • Otthonodat szoktad dekorálni? Családi segítséged is van?
  Picit előreszaladtam a válasszal, de megerősítem: igen, szoktam az évszaknak megfelelő apró dolgokkal csinosítani a házat. Viszont szeretem az állandóságot, a nagy változásokat mindig hosszas fejtörés előzi meg, kívülről úgy látszik mintha egyik pillanatról a másikra csak kinőtt volna a földből valami szépség.
 
 

  • A Webáruház nyitva lesz az ünnepek alatt? Újdonságokat is várhatunk addig?

A webshop nyitva lesz, a kiszállítások a futárcégek rendelkezésre állása szerint fog történni. Jönnek újdonságok is, hiszen a beharangozott olasz és remélhetőleg az angol beszállítónk szállítmánya is megérkezik december elején.


  • Mely termékeidet ajánlod a vásárlóidnak Karácsonyi ajándékként?

Szinte mindegyik termékünk tud örömet okozni annak aki kapja, de az Ib Laursen és Krasilnikoff ezen felül rengeteg hasznos apróságot is kínál. ( A játék nyertese például egy Krasilnikoff karácsonyi hangulatot idéző fotó és kártyatartót kap ajándékba mely sok vásárlónk tetszését elnyerte, ugyanakkor praktikus is. Remélem tetszik !)



Nem ejtettünk még szót az olasz kapcsolatról, a Lorenzon Gift cégről. Számos olyan termék érkezik amelyekkel különlegessé és bensőségessé tehetjük otthonunkat, javaslom győződjenek meg róla személyesen.




Különösen azon férfiak látogatására számítunk akik már a kozmetikum-desszert-virág szentháromságon túllépve újszerű ajándékokkal merik meglepni szeretteiket. Az előző gondolatban kifejtettekre hivatkozva nem csináltunk külön „Karácsonyi ajándékötletek Hölgyeknek” és „Karácsonyi ajándékötletek Uraknak” gombokat, de valószínűleg mindenki egyszer csak beleszeret egy otthagyhatatlan gyönyörűségbe.

Tehát kellemes böngészést mindenkinek a ribiszke.hu -n!
Továbbra is sok sikert kívánok Zsuzsának a Ribiszke Lakberendezés Webáruháznak!
MAI NAPI AJÁNDÉK!
A Ribiszke Lakberendezés egy csodaszép Karácsonyi ajándékot
ajánlott fel a szerencsés nyertesnek:
Krasilnikoff fenyőfa alakú kép és kártyatartó 5 890,-
 

Hogy ez a kedves Ajándék a Tiéd legyen:


1. Ha még nem lájkoltad oldalainkat, bátran tedd meg!


Az A vidéki otthon facebook oldala


2. Oszd meg a Hírt!


3. Mit vásárolnál Karácsonyi ajándékként a Ribiszke Lakberendezés Webáruházból?
Írd meg kommentben melyik a kedvenc terméked melyet ajándékoznál és

Neved is add meg itt a blogon a bejegyzés végén!


A játék 2012. december 12-e éjfélig tart.

Csak Magyarországi címre tudunk postázni!


A fotókat a Ribiszke Lakberendezés Webáruháztól kaptam. Felhasználásuk csakis az Ő engedélyükkel lehetséges!

Játékszabályzat:
Az A vidéki otthon és a Ribiszke Lakberendezés Webáruház közös játéka.
Mindenki aki 18 éves elmúlt és magyarországi címmel rendelkezik, részt vehet a játékban kivéve a szervezők és közeli hozzátartozóik. A játék 2012. december 12-e éjfélig tart. A játékban részt vesznek akik nevük megadásával kommentet írnak a bejegyzés alá. A facebook nem tartozik a szervezők közé, nincs köze a játékhoz.

Változtatás joga fenntartva!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...