2012. június 25., hétfő

Levendulafesztivál Tihany 2012

Hétvégén volt Tihanyban a Levendulafesztivál. Én magam ugyan nem tudtam ott lenni, de egy kedves olvasómtól Judittól a Szép-Lak Ajándék Webáruház üzemeltetőjétől kaptam képeket az eseményről. Láthatunk takaros portákat, látképeket Tihanyból, kézművesvásárt és levenduát minden mennyiségben. Jöjjön egy kis kedvcsináló képriport:

































Nekem meghozta a kedvem, hogy jövőre ott legyek. Neked?




Ha tetszett a bejegyzés, esetleg szeretnél még képeket nézegetni a vidéki lakberendezési stílusról, csatlakozz az "A vidéki otthon" csapatához a facebookon! Ezt itt teheted

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Feltétlenül szeretnék ott lenni.
Imádom ezeket a képeket amiket felraktál, meghozta a kedvemet.
Nagyon jól vissza adja az ottani hangulatot. Köszönöm szépen.

Fróni írta...

Tavaly is voltunk és az idén is. Levendula imádóknak menni kell..bár bevallom , az idén némi csalódást okozott, hogy a vásárba mindenféle "egyéb" árus is jelen volt. Én ragaszkodnék a kizárólagos levendula alapanyagú termékekhez!
Viszont kóstoltam levendula lekvárt, levendula mézet és házi készítésű levendula krémet is kentem a kacsómra! Szuperek voltak!

A képen bemutatott őstermelőtől pedig vettünk egy szép palántát, amit a teraszhoz ültettem-pár év és fantasztikus tihanyi levendula illatban úszva ücsöröghetünk a teraszon!
A fényképek tényleg jók!:)

Ildikó írta...

Köszönet a csodás képriportért! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...