Hirdess nálamMiért érdemes nálam hirdetni, partnerem vagy szponzorom lenni:

Az "A vidéki Otthon"  lakberendezési Magazinblog naponta frissül új bejegyzésekkel. Olvasóim nagy többségben hölgyek, akik a vidéki, country stílusú lakberendezés és szépségek iránt érdeklődnek. 

A havi látogatottság  95 000 felett van.

A Facebookon követőim  több mint 31 000-en vannak már és ez a szám napról napra nő.

Linkjeim jópár helyen megtalálhatóak és ez is folyamatosan bővül.


Hirdetni az alábbi területekről lehet:
Lakberendezés, Építőipar, Lakás kiegészítők, Kreatív-hobbi, Alkotói tevékenység, Szakemberek: pl. asztalos, festő, díszítőfestő.., Gasztronómia.

Amikre lehetőség van:
  1. Banner kihelyezése
  2. Facebook nyereményjáték
  3. Interjú, PR cikk, akár nyereményjátékkal összekötve

A kapcsolat felvétele:
 Az avidekiotthon@gmail.com e-mail címen, személyesen velem. 


Ők már kipróbáltak:
  • Régóta olvasói vagyunk Móni blogjának és nagyon örülünk, hogy nem csupán bloggerként, hanem üzleti partnerként is megismerhettük, nem kellett ugyanis csalódnunk benne. A facebook oldalunk elindításában egy maximálisan megbízható, emberséges, lelkes és segítőkész együttműködőre találtunk benne, aki nélkül nem sikerülhetett volna ilyen eredményesen a kampányunk. Köszönjük! Bízunk benne, hogy a jövőben még sokszor dolgozhatunk közösen!
Fénylabor-szeretet képek


  • Tanó Móni blogját " A Vidéki Otthont" 2011. tavaszán fedeztem fel az interneten. Azóta rendszeres olvasója és lelkes rajongója vagyok, mert minden napra tartogat számunkra valami szépségeset. Karácsony előtt kerestem meg őt és felvettük egymással a kapcsolatot. Szerettem volna kicsit lendíteni a szombathelyi üzletünk  és az induló webáruházunk forgalmán és ez az ő segítségével nagyon jól sikerült is.      Az interjúval amit velünk készített és az egy hétig tartó ajándéközönnel amit felajánlottunk nagyon sok új ismerőst és vevőt szereztünk. Ezen kívül a facebookon is sok rajongóra tettünk szert, akikkel azóta személyes ismeretség nélkül is kellemes barátságok szövődtek. Webáruházunk látogatottsága szemmel láthatóan megnőtt, akik közül sokan azóta vevőinkké váltak és ezt Móninak köszönhetjük!  Fonyódiné Dankovics Judit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...